ŞEHİT AİLESİNE EV TAPUSUNU SİZ VERİN

Ece Grup Yönetim Kurulu Başkanı, hayırsever iş adamı Ömer Erdoğan, Kayseri'deki şehit ailelerinden birine ev tapusu vermek istiyor. Kendisinin Cumhurbaşkanına hayran olduğunu söyleyen ve onunla aynı soyadını taşıyan iş adamı, şehrimizi ziyareti sırasında bu takdimin bizzat Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılmasını arzu ediyor.

2 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Kayseri'ye halkoylaması çalışmaları için gelecek. Kendisinin Recep Tayyip Erdoğan hayranı olduğunu söyleyen iş adamı Erdoğan, bu ziyaret sırasında şehrimizdeki şehit ailelerinden birine hediye edeceği evin tapusunun bizzat Cumhurbaşkanı tarafından verilmesini istiyor.



İş adamı Erdoğan, 'İçinde bulunduğumuz bu zor dönemde benim de devletimin, milletimin yetimlerine ufak bir katkım olsun diye bu bağışı yapmak istiyorum. Umarım bu yaptığımız başka arkadaşlarımıza da örnek olur ve bu yönde bir gelenek oluşur.' açıklamasında bulundu.

Erdoğan, ev hediye edeceği şehit ailesinin de Kayseri Valiliği veya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından tespit edilmesinin daha doğru olacağını sözlerine ekledi.
(Haber/Fotoğraf: Bünyamin Gültekin)

Yorumlar 3
calisan 20 Eylül 2017 16:49

o önce yanında çalışanların maaşını versin.

salih 28 Mart 2017 13:28

tebrikler

ugur sarac 27 Mart 2017 19:14

bravo baskan

Bakmadan Geçme