Sarıoğlan ve mahalleleri yeşillenecek, çiçeklenecek

Sarıoğlan Belediye ekipleri, ana yol kenarları, orta refujlar, mahalle merkezleri, mezarlıklar, oyun park ve bahçe çevrelerinin yeşillendirilmesi ve çiçeklendirilmesi için çalışma başlattı.

 Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'ın talimatı ile harekete geçen belediye ekipleri, ilçe merkezinden başlayarak 'yerleşim merkezlerinin imajı ve görünümünde önemli rol oynayan orta refujların çiçeklendirilmesi, yol kenarlarına farklı ağaç fidanları dikilmesi için çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler, çiçek dikilecek topraklı yerlerin ot ve taşlarını temizledikten sonra toprağı yumuşattı. Yol kenarlarına fidan dikilmesi içinde çukurlar açmaya başladı. Bu çalışmalar kademeli olarak diğer mahalle ve yerleşim merkezlerinde de devam edecek.

 Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, hemen her konuda ihmal edilen ve geri bırakılan ilçenin imajından başlayarak bunu değiştirmekte kararlı olduklarını tekrarladı. Başkan Yıldız 'Şehir, ilçe ve mahalle merkezleri, meydanları, çiçekleri, fidanları, park, bahçeleri ile gündeme gelir. Biz de, hazırladığımız proje ve program dahilinde bu çalışmaları aralıksız devam ettiriyoruz. Halkımızdan tek isteğimiz, belediyenin bu çalışmalarına koruyarak yardımcı olmalarıdır' dedi.

 

Bakmadan Geçme