Sarar: Yozgat rüzgarı arkamda

AK Parti Kayseri Milletvekili aday adayı olan Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Ekrem Sarar 'şehrimizdeki 80 bin Yozgatlı hemşehrimizin oylarına talibim. Derneğimizin haricinde Ankara'daki  federasyonumuzun da desteği var.  İnşallah hemşehrilerimizin desteğiyle partimiz kaybettiği iki milletvekilini 1 Kasım'daki tekrar seçimde geri alacaktır' dedi.
İlk defa aday

Kuruluşundan beri AK Parti üyesi olan ancak milletvekilliği için ilk defa başvuran Sarar, Yozgatlılar Derneği haricinde birçok sivil toplum kuruluşunun da üyesi. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içiçe olan Sarar; Milli Türk Talebe Birliği, Akıncılar Derneği, İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi, İHH İnsani Yardım Vakfı, İlim Hikmet Vakfı, Kayseri Ticaret Odası, TÜMSİAD, MÜSİAD, Mazlumder, Yozgat Müftükışla Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve KAYİMDER'de (Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Derneği) üye, kurucu, denetçi, yönetim kurulu üyesi ve başkan olarak aldığı çeşitli görevleri başarıyla yürüttü.

Siyasete 1994 yerel seçimlerinde Refah Partisi Melikgazi ve Büyükşehir Belediye meclis üyesi olarak atılan, bu görevleri uzun yıllar yürüten ve zaman zaman başkanlıklara da vekalet eden Sarar açıklamasını şöyle sürdürdü:

'Yıllarca belediyecilik ve müteahhitlik yaptığım için şehrimizi çok iyi tanıyorum. Ayrıca SKM başkanlıkları yaparak seçim ve teşkilat tecrübesine sahip oldum. Birçok projemle birlikte Kayseri'ye hizmet için ilk defa aday oldum.'

            Aslen Yozgat Boğazlıyan'lı olan Sarar, halen kendi kurduğu müteahhitlik firması Erkam İnşaat San. Tic. Ltd. Şti'nde müteahhitlik yapıyor. Sarar evli ve üç çocuk babası.

Bakmadan Geçme