SAM KAÇTI, BOYDAK HALA SUSUYOR?

Leman Sam, her fırsatta İslam dinini ve Müslümanlığı aşağılıyor. Ancak kızı Şevval Sam ve kendisi, Cemaat'in en büyük finansörlerinden biri olan Boydak Holding'in reklam filmlerinde boy gösteriyor.

 ''HL SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM''

Onca tepkiyi görmezden gelen Sam, söylediği sözlerin arkasında olduğunu belirterek bir kez daha tepki topladı. Leman Sam, konuyla ilgili şu sözleri sarf etti;  'Bir kere şunu söylemek istiyorum, kendimi savunmak için herhangi bir şey söylemeyeceğim çünkü savunulacak hiçbir şey yok. Hl sözlerimin arkasındayım. Onu bir görüntünün üzerine yazmıştım, yazdığım tweet'in Kurban Bayramı'yla alakası yoktu ama Kurban Bayramı'ndaki görüntülerden sonra da yazardım muhtemelen.''

ŞEVVAL SAM ANNESİNİ SAVUNMUŞTU

Leman Sam'ın açıklamalarının ardından annesinin arkasında duran Şevval Sam, kurban ibadetinden bir ıstırap olarak bahsetmiş ve özrü kabahatinden büyük yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Annesinin İslam'a küfürlerine sahip çıkan Şevval Sam, muhafazakrların sırtından para kazanan Boydak grubunun zengin ettiği reklam yüzü, ancak bunca yaşanana rağmen Boydak grubu hala sessizliğini koruyor.

NİHAT DOĞAN'A YAPILAN NEDEN SAM AİLESİNE YAPILMIYOR

Boydak Holding daha önce adı skandallara karışan sanatçı Nihat Doğan ile olan 1 milyon dolarlık reklam anlaşmasını iptal etmişti. Türk toplumunu karşısına alan Sam ailesine gösterilen müsamaha ise herkesi şaşırtıyor. 

Bakmadan Geçme