Saadet Partisi'nde Bayramlaşma Töreni

Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.Parti binasında düzenlenen törende konuşan SP Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, ' Bir kez daha bir Kurban Bayramı'na sağlık ve sıhhat...

Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

Parti binasında düzenlenen törende konuşan SP Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, ' Bir kez daha bir Kurban Bayramı'na sağlık ve sıhhat içerisinde eriştik. Saadet Partisi altında, milli görüş çatısı altında bir bayrama daha ulaştık. Bayram namazlarımız kıldık. Kurbanlarımızı kestik. İnşallah Allah kestiğimiz kurbanları sıratı geçmemizde vesile kılar' ifadelerini kullandı.

Törende bir konuşma yapan SP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın da, vatandaşların ahlaki ve manevi değerlerden uzaklaştığını söyledi. Aydın, 'İnşallah Kurban Bayramı şahsımız, ülkemiz, İslam coğrafyası ve insanlık için hayırlara vesile olur. Ahlaki ve manevi bütün değerlerimizden uzaklaştığımız bu çağda, tekrar özümüze, aslımıza dönmeyi bu bayram hatırına, Allah bize nasip etsin' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme