Rüyada suda balık görmek ne demektir

Rüyada balık görmek mal ve ganimete işarettir. Küçük küçük balıkları görmek üzüntü v keder tabi olunur

Rüyada balık görmek mal ve ganimete işarettir. Küçük küçük balıkları görmek üzüntü v keder tabi olunur.Bir kimse rüyada deniz ve nehirde tıplanmış büyük ve taze balıkları istediği gibi çıkarduğunu ve yediğini veya taksim ettiğini görse denizden çıkardığı balıkların miktarı kadar ganimet malına kavuşur ve malı rüyada yediğini veya taksim ettiğini yahut yığdığı şekilde sarfeder. Rüyada bulanık suda balık avlandığını görmek iyi değildir.

Balık kızarttığını gören kimse sünnet, doğum şenliği veya dü­ğünü gibi neşe ve huzura sebep olacak bir şeye masraf eder. Rüyada Balık Kızartmak bir topluluğa veya büyük kalabalık bir misafirlik ile tabir olunur. Rüyada balık satmak. Rüyada balık sattığını görmek kendi ve ilesi için kazanacağı hayırlı mala ve elde edeceği iyilik, güzelliğe ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye tbir edilip yorumlanır. Rüyasında balık satın alan kişi kısa süre içerisinde evlenir.Büyük balık görmek kazanacağınız malların habercisidir. Bir diğer rüya tabirine göre ise, rüyada büyük balık görmek rüya sahibinin emeklerinin ödüllendirileceğine delalet eder

RÜYADA SU GÖRMEK

Genel anlamda su görmek hoş bir hayata güzel rıızka iyilik sever insana sadık dosta büyüklere yaklaşmaya din güzelliğine işarettir.Bir kimsenin kendisine bir kadeh içeresinde su verildiğini görmesi çocuğa yorumlanır. Kadeh içinde bulunan safi suyu içtiğini gören kimse çocuk ve hanımından hayraeriştiğini sıcak su içtiğini gören kimseye şiddetli bir üzüntü isabeder. Safi suya atladığını gören kimse çabucak sevince erişir.

Su verdiğini görmek hayırlara işaret etmez. Birine rüyasında su veren kişinin bir nedenden dolayı toplum içinde mahcup olacağına, utanacağına ya da kendini küçük düşmüş gibi hissetmesine neden olacak demektir. Rüyasınada suya düşmek pek iyi şeylere yorumlanmaz. Kişi rüyasında hareketsiz  durağan bir suya düştüğünü görürse bu bir mahpusluk anlamına gelir.

 

Bakmadan Geçme