Reşadiyeliler Büyükşehir'e minnettar

Reşadiye Mahallesi'nin çehresi Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu yol, kaldırım, bariyer, peyzaj çalışmaları ile bambaşka bir görünüme kavuştu.

Reşadiye Mahallesi sakinleri Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından son derece memnun. Yapılan çalışmalarla bambaşka bir çehreye kavuşan mahallede vatandaşın yüzü gülüyor.
Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce Kayseri'yi Talas üzerinden Malatya Yolu'na bağlayan 6.5 kilometrelik Zincidere-Reşadiye-Başakpınar yolunu rekor bir sürede tamamlayarak mahallelinin hizmetine sunmuştu. 13 metre genişliğindeki yola oto korkulukları ve diğer güvenlik unsurları yapılarak hem daha güvenli hale getirildi hem de estetik bir yapıya kavuşturuldu.
Muhtar Kapçı'dan teşekkür
Reşadiye Mahalle Muhtarı Mustafa Kapçı, yapılan hizmetlerden ötürü belediye yetkililerine teşekkür ederek, 'Vatandaşımızın rahat şartlarda hayatlarını sürdürebilmeleri için muhtarlık olarak elimizden geleni yaparak, eksikleri yetkililere iletiyoruz. Sağ olsunlar, onlar da hiçbir isteğimizi geri çevirmiyor. İnşallah bundan sonra da hizmetler devam edecek. Reşadiye halkı bunları hak ediyor. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mustafa Çelik'e Reşadiye halkı adına minnet ve teşekkürlerimizi sunuyorum.' diye konuştu.
Haber: Ramazan KARAKUŞ

Yorumlar 1
Yalcin balkaya 26 Ekim 2017 09:52

Buyuksehir yakut mah yok okul yol

Bakmadan Geçme