RENKLİ TEBEŞİR'DE SANATA DAİR HER ŞEY VAR

Kendi alanında Kayseri'nin ilk derneği olan Renkli Tebeşir Kültür Ve Sanat Derneği, yeni sezonu yeni hedeflerle açıyor.

Yaz sezonunu hazırlık ve eğitim çalışmaları ile geçiren Renkli Tebeşir 2016-2017 sanat sezonuna hem organizasyon hem de eğitim kursları ile hazırlanıyor.
Ekim ayı başından itibaren Türkiye'nin önde gelen tiyatro gruplarını yine Kayserili sanatseverler ile buluşturacak olan Renkli tebeşir Kültür Ve Sanat Derneği Başkanı İbrahim Altuntaş, kurumsal çalışmaların yanı sıra dernek içinde Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan, Milli Eğitim onaylı sertifikalı birçok kurs bulunduğunu, bu kursların yeni dönemde de devam edeceğini belirtti.

Yeni dönem yeni kurslar
Uygulamalı tiyatro, diksiyon, drama, solfej, fotoğraf, resim ve işaret dili alanlarında bugüne kadar açılan kurslardan çok sayıda kişinin yararlandığını ve kurslara ilginin büyük olduğunu ifade eden Altuntaş, 'Her yaşa hitap eden kurslarımızda Kayseri'nin kendi alanında uzman eğitmen kadrosu ile çalışıyoruz. Misyonumuz gereği sanata dair ne varsa katkı koymak ve içinde olmak istiyoruz. Profesyonel anlayış ve amatör ruh ile sürdürdüğümüz tiyatro çalışmaları ile hem çocuklara hem büyüklere hitap ediyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri içinde yer alıyoruz. Bu sezon Kayseri dışında da faaliyetlerde bulunmak için görüşmeler yapıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana ilkelerimizden ve yaptığımız işten taviz vermedik. Bu da bize aranan bir kurum özelliği kazandırdı. Türkiye'nin önde gelen tiyatro oyunları ve oyuncuları ile bu sezon da Kayserili sanatseverlere hizmete devam edeceğiz. Yerel de resmi ve özel kurumlarla kurumsal işbirliği içinde sanata katkı koymayı sürdüreceğiz' dedi.

Emin adımlarla yola devam
Dernek merkezinde her gün farklı branşlarda kursların aralıksız devam ettiğini belirten Altuntaş, 'Yetiştirdiğimiz çok sayıda arkadaşımız artık eğitmen olarak farklı kurumlarda görev alıyor. Kendini yetiştiren ve bu işi meslek olarak seçen arkadaşlarımız var. Bunlar sanat adına, Kayseri adına güzel gelişmeler. Renkli Tebeşir Kültür Ve Sanat Derneği artık Kayseri sınırlarını zorluyor. Başka şehirlerden teklifler alıyoruz. Umarım bu sezon hem Kayseri için hem de sanat için güzel geçer. Güzel geçmesi için ilkelerimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz ' şeklinde konuştu.
Yeni dönem çalışmalarını Kurban Bayramı sonrası hızlandıracak olan Renkli Tebeşir Kültür Ve Sanat Derneği Kayserili sanatseverler için yeni sürprizler hazırlamaya devam ediyor.
Haber : Ramazan Karakuş

Bakmadan Geçme