Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Cıvıklı Pişirme Sınavını Geçti

Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdülhakim Coşkun Develi Belediye ziyareti sonrasında cıvıklı salonunda fırının başına geçerek cıvıklı pişirdi. Ustalardan ve Başkandan tam not alan Coşkun, pişirdiği üç cıvıklıyı...

Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdülhakim Coşkun Develi Belediye ziyareti sonrasında cıvıklı salonunda fırının başına geçerek cıvıklı pişirdi. Ustalardan ve Başkandan tam not alan Coşkun, pişirdiği üç cıvıklıyı misafirlerle birlikte yerken, 'İnsanın kendi elleri ile pişirdiği cıvıklının lezzeti daha farklı oluyormuş' dedi.

Develi Belediye Başkanı Recep Özkan'ı makamında, Hüseyin Şahin MYO Müdürü Yrd. Doç.Dr. Şükrü Su ile birlikte ziyaret eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdülhakim Coşkun, Seyrani Kampusundaki Ziraat Fakültesi ve Meslek Yüksek okulundaki bölümlerin doluluk oranının yüzde 97 oranında olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Coşkun 'Türkiye genelinde 200 üniversite artık öğrenci kapma yarışında, kaliteli eğitim ve nitelikli mezun yetiştirme yarış içerisine girmiş bulunmaktadır. Bu bağlamda Erciyes Üniversitemiz ve dolayısı ile Seyrani Kampusundaki Ziraat Fakültesi ile Meslek Yüksek Okulunun mezunlarının iş bulmaları, yakınları ve mezunların arkadaş çevrelerinin de tercih sebepleri arasında yer almaktadır. Bu güzellik Rektörlüğümüzü ve Seyrani kampusundaki MYO ve Ziraat Fakültesi idarecilerini de memnun etmektedir' dedi.

Belediye Başkanı ve Seyrani Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Recep Özkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 2013-2014 eğitim sezonu içerisinde kampus çevresinde çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları yapacaklarını açıkladı.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme