Radisson Blu Otel, Kayseri'ye renk katmaya geliyor

Kayserili işadamı Süleyman Çetinsaya'nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Doruk Yat. Ve İnşaat A.Ş. tarafından yapımı sürdürülen Radisson Blu Otel Kayseri'de hızla tamamlanıyor.

 Otelin şehrin orta noktasında tüm şehri kucaklayan konumu ve panoramik şehir manzarası dikkat çekiyor.

Radisson Blu zincirin Türkiye'deki 10. Oteli olan Radisson Blu Kayseri, şehir merkezinde modern çizgisiyle dikkat çekiyor.  20 kattan oluşan otelde rahatınız için tasarlanmış 243 oda ve suite bulunuyor. İş adamlarına özel Executive odaların yer aldığı özel katlar tüm ihtiyaçlar düşünülerek hazırlanmakta.

Misafirlerine ücretsiz yüksek hızlı internet erişimi gibi olanaklar tanıyan otel ayrıca, Lounge ve 2 ayrı şık restoranı ile Kayseri'nin aranılan meknları içinde yer almayı hedefliyor.

Erciyes'in ihtişamlı manzarası eşliğinde çatı katında yer alacak restoran ve lounge ile hem Kayserili misafirlerine hem de şehir dışından gelen konuklarına farklı bir deneyim yaşatmayı hedeflediklerini belirten yetkililer, Gurme meraklılarını şaşırtacağa benziyor.

Radisson Blu Kayseri, modern şehir insanının sağlık ve bakım kaygısını ortadan kaldıracak ''City Club''ında kapsamlı spor merkezi, saunalar, buhar odaları, bakım üniteleri ve kapalı yüzme havuzu ile üyelerine hizmet verecek. Şehrin önemli kongre, toplantı merkezi konumuna gelecek olan tesis 800 metrekarelik balo salonu ve 8 adet farklı büyüklüklerde toplantı salonları ile öne çıkacak. Düğün, nişan ve tüm diğer özel günlerde farklı salonlarında yepyeni, modern hizmet çizgisi ve iddialı mönüleri ile misafirlerini ağırlayacak.

2014 yılının ilk çeyreğinde açılacak olan otelin Genel Müdürü Mehmet Mülayim, Radisson Blu Kayseri'nin konumu kalitesi, fark getirecek hizmet anlayışı ve 100% misafir memnuniyeti garantisi ile Kayseri turizmine katkı sağlayacak önemli bir mihenk taşı olacağını iletti. 

Yorumlar 4
F.G 16 Eylül 2013 10:57

mi̇lleti̇n arazi̇si̇ni̇ i̇sti̇mlak et ondan sonra bi̇ri̇leri̇ne sat.helal olsun ne di̇yi̇m.

çandırı bilen 13 Eylül 2013 16:31

Çandırı mahalle olarak yeşil alan olarak lanse edip...daha sonra parça pinçik hastane...İşhanı..pastane ...postane yapan zihin...niye izin vermeyecek ki....

misafir 13 Eylül 2013 11:55

ŞEHRİN ORTASINA SAPLANMIŞ KAMA GİBİ DURUYOR NASIL BÖYLE BİR YAPIYA NASIL İZİN VERİLDİ YADA VERDİRİLDİ. YADA İZİN ALINDI YOKSA HERŞEY PARAMI .YADA MEYDANDAKİ BİNALARIN DIŞ CEPHELİRİ TEK MODEL YAPILIYOR.ŞEHRİN GÖRESLLLĞİNİ BOZUYOR.

mahmut duran 13 Eylül 2013 08:57

Ben olsam bu yapıya izin vermezdim. Avm yanında yüksek bir bina görüntü tamamen bozulmuş durumda her taraf yüksek binalar....

Bakmadan Geçme