Pınarbaşı'da Kamu Personeline Etkili İletişim Semineri Verildi

Pınarbaşı ilçesinde kamu personeline etkili iletişim semineri verildi.Pınarbaşı Kaymakamlığı ilçede görev yapan kamu personeline, ekip başarısında kişiler arası ilişkiler ve profesyonel davranış eğitimi verdi. Pınarbaşı Kaymakamlığının...

Pınarbaşı ilçesinde kamu personeline etkili iletişim semineri verildi.

Pınarbaşı Kaymakamlığı ilçede görev yapan kamu personeline, ekip başarısında kişiler arası ilişkiler ve profesyonel davranış eğitimi verdi. Pınarbaşı Kaymakamlığının hazırladığı ve Ota Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından desteklenen eğitime, İlçe Kaymakamlığı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli katıldı.

Pınarbaşı İMKB Anadolu lisesi toplantı salonunda yapılan ve üç gün süren eğitimde iletişim, sunum teknikleri ve beden dili konularında uygulamalı bilgiler verildi.

Proje İlçe Kaymakamlığı adına İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırladı.

Pınarbaşı İlçe Kaymakamı Kamil Aksoy''Eğitim projemizdeki asıl amaç adından anlaşılacağı gibi kişiler arası ilişkiler ve profesyonelce davranış eğitimi. Farklı kurumlarda çalışan memur arkadaşlarımızın hizmet sunarken karşılaştıkları farklı sorunlara daha farklı çözümler bulabilmeleri ve kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için böyle bir eğitim projesi hazırladık. Eğitici arkadaşımız ise empati kurabilmeyi, pratik çözümler üretmeyi, insanlara karşı olumlu yaklaşabilmeyi öğretti. Bu eğitimin katılımcı arkadaşlara çok faydalı olacağına inanıyorum''dedi.

Bakmadan Geçme