Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğü'ne Yapılan Saldırının Davası

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde 2 yıl önce Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan canlı bomba saldırısı ile ilgili olarak tutuklu yargılanan 3 zanlı, mahkeme heyetine verilen nakil dilekçesini avukatlarının uyarısı sonrasında geri çekti.Pınarbaşı...

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde 2 yıl önce Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan canlı bomba saldırısı ile ilgili olarak tutuklu yargılanan 3 zanlı, mahkeme heyetine verilen nakil dilekçesini avukatlarının uyarısı sonrasında geri çekti.

Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına 2 yıl önce teröristlerce gerçekleştirilen ve biri polis iki kişinin ölümüyle sonuçlanan bombalı saldırıya ilişkin görülen davasının üçüncü duruşması yapıldı.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı saldırı davasının ikinci duruşmasında, Ankara 2 Nolu F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan sanıklar Ali Çevik, Bakır Öztürk ve Mahmut Denktaş hazır bulundu.

Tutuklu sanıklar, Kayseri, Gaziantep ve Urfa'ya nakledilmek ve ailelerine yakın olmak için nakil dilekçesi verdi. Mahkeme Başkanının ise zanlıların Kayseri'den başka bir yere nakledilmelerinin olumsuz olduğunu söylemesi üzerine, sanık avukatları verilen nakil dilekçesini geri çekti.

Duruşma tanıkların dinlenmesi ve raporların beklenmesi için ileriki bir tarihe ertelendi.

Bakmadan Geçme