Paralel yapıyı Ak Gençlik'le bitireceğiz

Kayseri'de ve yurt genelinde FETÖ'yü çökertmekte kararlı olduklarını söyleyen AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden 'Paralel Yapı'yı AK Gençlik ile bitireceğiz' dedi.

AK Parti İl Başkanlığı'nda görüştüğümüz Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ülke çapında ve Kayseri'de sağlam bir gençlik teşkilatı oluşturduklarını belirterek 'Paralel yapının yetiştirdiği ağabeyleri, ablaları bu gençlerimiz önleyecek. Paralel yapının kökünü bu gençler kazıyacak.' diye konuştu.

 

FETÖ'nün en güçlü yapılanmalarından birinin Kayseri'de olduğunu vurgulayan Özden 'Paralel Yapı gençlerin zihinlerini çok bulandırdı. Zeki gençleri alıp nasıl yetiştirdikleri herkesçe malum. Bu yüzden Paralel yapıyı çökertmek istiyorsak çaresi gençlerdir. Onları güçlü ve donanımlı bir şekilde yetiştirmeliyiz' dedi.

 

'Gençliği ayağa kaldırdık'

 

Özden, İl Başkanlığına atandığında 40-50 kişilik, 7 Haziran seçimlerinde 100 kişilik bir gençliğe sahipken yeniden yapılandıklarını ve 1 Kasım öncesi atağa kalkarak şimdi salonlara sığmayan bin kişilik bir teşkilat kurduklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

 'AK Gençlik olarak artık her lisede, her üniversitede teşkilatlıyız. Üni-AK olarak her fakültede faaliyet yürütüyoruz. Amacımız Erciyes Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığını yeniden kazanmak…

Faaliyetlerimizi Gençlik Kolları Genel Başkanımız da çok beğenerek Kayseri'den olumlu intibalarla ayrıldı. Çıtayı daha da yükselterek Gençlik Şölenlerini artık stadyumda yapmamızı istedi.'                         
   
Rıfat Yörük-Bünyamin Gültekin

Bakmadan Geçme