Palancıoğlu, "Sosyal belediyeciliği önemsiyoruz"

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Sosyal sorumluluk projeleri ile sosyal belediyeciliği önemsediklerini ve bu amaç ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü oluşturduklarını söyledi.

Yaşlılara, gençlere, engellilere, kimsesizlere ve çocuklara yönelik sosyal sorumluk projeleri gerçekleştirmek daha etkin hizmet vermek istediklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Belediyelerin artık yol, park ve kaldırım çalışmaları yanında şehirlerde yaşayan birey ve toplumların eğitim, sağlık, kültürel, spor ve sosyal ihtiyaçlarından da sorumlu olduğunu kaydetti.

Melikgazi Belediyesi olarak sosyal sorumluk projeleri, hizmete ve yatırımları ile zaten referans olduğunu ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, genç işsizlere iş imkanı başta olmak üzere istihdam sağlayıcı, ekonomiye katkı veren, toplumsal barışa ve huzura destek olan çalışmalara ağırlık verileceğini sözlerine ekledi.
Yorumlar 2
mehmet ğüç 08 Temmuz 2019 11:34

başkanım birazda mahalleye önem ver çalışma çok yavaş gidiyor yıldırım beyazıt mh tabya sokak tozun topragın iiçinde kalıyor asfaatın derhal atılmasını istiyoruz yoldan araç geçtigi zaman tozun topragın içinde kalıyoruz başkan asfaat atıkması

m ,k 08 Temmuz 2019 11:30

sayın başkan yıldırım beyazıt tabya sokakta kaski çalışmasını bitirdi ben sordum başka çalışma varmı bu sokakta abi bitti tamam dediler şimdi iş belediyeye kaldı sadece asfaat atılacak dediler şu an tozun topragın içinde kalıyoruz bayram gelmeden asfaatlanmasını istiyoruz Allah kolaylık versin durmadan sulama yapılması asfaat atılana kadar senden ricamız bir an önce hız ver başkanım

Bakmadan Geçme