ÖZHASEKİ KARIŞMAM DEMEDİ Kİ!

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Ankara'da yapılan aday adaylarının son değerlendirme toplantısına ilişkin, 'Özhaseki Bakanımız orada karışmıyorum ya da artık karışmayacağım diye bir şey söylemedi. Hatta toplantının son 5 dakikasına kadar da durdu ve düşüncelerini de hepimizle paylaştı' dedi.

TOPLANTIDA ÖZHASEKİ DE VARDI

Mehmet Özhaseki Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı olduktan sonra her ortamda 'Kayseri adaylarına karışmayacağım, müdahale etmeyeceğim' demişti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanan Mehmet Özhaseki'nin geçtiğimiz hafta içinde Ak Parti Genel Merkezi'nde Kayseri heyetinin katılımıyla yapılan aday belirleme toplantısında da 'Adaylara karışmayacağını' açıkladığı öne sürülmüştü.

GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞTI

Ak Parti İl başkanı Şaban Çopuroğlu, kendisiyle birlikte, Taner Yıldız'ın dışındaki tüm milletvekilleriyle, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın da hazır bulunduğu toplantıda Özhaseki'nin böyle bir cümle söylemediğini açıkladı. Çopuroğlu, 'Toplantının son 5 dakikasına kadar katılan Özhaseki Bakanımız ben adaylara karışmayacağım gibi bir şey söylemedi bilakis görüşlerini toplantının sonuna kadar da bizlerle paylaştı. Sonra sanırım Beyefendi çağırmış aceleyle çıktı' dedi.
Yorumlar 1
30 Kasım 2018 10:21

palancaoglu talasta barınamadı ve 3 makam araçla keyif çattı bunun vabali kimde şimdide melikgazi diyorlar aday gösterilmemeli mustafa palançaoglu melikgaziye mustafa çelik gösterilsin

Bakmadan Geçme