Oy kullanmayıp pikniğe gidecek seçmen için Kene Duası

Asparagas Servisimiz, 16 Nisan Pazar günü sandık yerine pikniğe gitmeyi düşünen vatandaşlar için piyasada 20 liraya satılan "kene duası"nı ele geçirdi. Özellikle pikniği oy kullanmaya tercih edecek CHP'li seçmenlere kıyağımız olsun! Lütfen bu kıyağımız araya gitmesin, teşekkürler edilsin.

Pikniğe gidecek vatandaşlarımız önceden okurlar ve bu duanın yazıldığı kağıdı yanlarında taşırlarsa umarız kene yapışmasına uğramazlar. Aksi bir durum olursa müessesemiz mesuliyet kabul etmez.

İşte Kene Duası

'Allahım, şu kene haşeratı yüzünden birkaç yıldır doyasıya piknik yapamıyoruz. Çok sıcak havalarda bile, kene korkusu sebebiyle evlere tıkıldık kaldık. Sen, piknik alışkanlığı Orta-Asya'dan beri genlerinde olan kahraman Türk Milletine sulu ve ağaçaltı bölgelerde korkmadan piknik yapabilmeyi nasip eyle! Anlı-şanlı-mangallı pikniklerimize ve etlerimize bizi tez zamanda yeniden kavuştur yarabbi!

Kenelerin azılı düşmanı olduğunu yeni öğrendiğimiz ve öğrenir öğrenmez doğaya bıraktığımız kınalı keklikleri ve sülünleri her türlü afet, musibet, bela, püsküllü bela, avcı ve vahşi hayvan saldırılarından muhafaza eyle. Tez zamanda çoğalarak, günde onbinlerce keneyi telef etmelerini sağla. Bu mutlu günleri bize yaşat yarabbi!

Kenelerin, insan ve hayvanların üzerine 'kene gibi yapışmalarını' önleyecek ilaçlar geliştirilmesini bilim adamlarımıza nasip eyle! Kene duasını bularak insanlığa ve hayvanlığa büyük hizmet eden bu uyanık girişimci kulunu da yapılan dualardan nasipdar eyle, yeni yeni haşerat dualarının hazırlanmasında ona kolaylık göster. Amin!'

Rıfat Yörük
(Kayseri Gündem Asparagas Servisi)

Bakmadan Geçme