OTOMOBiL YAYAYA ÇARPTI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

 Kayseri'de, direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil kaldırımda yürüyen karı kocaya çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Barbaros Mahallesi Oymak Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, M.T. (23) yönetimindeki 38 ZE 008 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Kaldırıma çıkan otomobil, kaldırımda yürüyen İsmail Önder (59) ve eşi Zarife Önder'e (62) çarparak boş arazide durabildi. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan İsmail Önder yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden İsmail Önder'in aynı zamanda Kocasinan Halk Eğitim Merkezi'nde emekli usta öğretici olduğu öğrenildi.

Olayın ardından otomobil sürücüsü M.T. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kaza yapan otomobil de incelemelerin ardından çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Yorumlar 5
Uslu uslu 09 Ağustos 2017 12:03

Allah rahmet eylesin eside inşaAllah çabucak iyileşir birebir kazayı gördüm evimin tam önünde cok feciydi

yahya korkmaz 03 Ağustos 2017 20:03

Allah rahmet eylesin ailesıne sabırlar temenni ediyorum

Münevver 02 Ağustos 2017 17:56

Bizim ciğerimiz yandı dayımızı kaybettik yengemiz hala yogun bakım da yaşam savaşı veriyor ve evet beyefendinin dediği gibi vuran şahıs serbest bırakılmış adalet bunun neresinde nerde söyler misiniz

laban 01 Ağustos 2017 18:12

Amiiiinnnnnm

Halil Demirci 31 Temmuz 2017 23:30

Bu kazaya sebep veren şoför tukutsuz yargılanmak üzere serbest kalmış, Cumhurbaşkanlığına, Başbakanlığa, Adalet bakanlığına, adalet dağıttığını söyleyen savcı ve hakimlerin fotoğrafları inceleyerek empati yapmalarını bekliyoruz. Böyle insanları arkası var diye salanlar insanları katil ederler. ALLAH kimsenin başına böyle kaza vermesin ancak bu insanları tukuksuz yargılamak için salı verenlerin anne babalarına böyle kazalar nasip eylesin. Amin diyenleri görelim.

Bakmadan Geçme