OSB'den Ar-Ge ihtiyacı olanlara destek

Endüstriyel Tasarım Merkezi (ETM)'ni ziyaret eden Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, merkezin, sanayicilere yönelik Ar-ge çalışmalarına destek olmaya devam ettiğini söyledi.

 ETM'nin yakın zamanda çelik kapı sektörüne yönelik ar-ge çalışmalarına başladığını kaydeden Tahir Nursaçan, 'Aynı zamanda logo, kurumsal kimlik, grafik tasarım gibi görsel alanlarda da destek veren Merkezimiz, tasarım süreçlerinde bire bir firma odaklı çalışılmakta ve yapılan çalışmaların ardından 3D modellemeler ile ilgili firmalara projelerini sunmaktadır.' dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, ETM'nin yaptığı çalışmalarla bölgede faaliyet gösteren firmaların ar-ge ihtiyaçlarını, teknolojinin sunduğu imkanları en üst seviyede kullanarak karşılamaya devam ettiklerini ifade etti.

Terör saldırısını kınadı

Diğer yandan Nursaçan önceki gün Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde meydana gelen terör saldırılarını kınayan yazılı bir mesaj yayımladı.

Nursaçan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

'15 Ağustos Pazartesi günü, Diyarbakır'ın Çınar İlçesi yakınlarındaki Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme Amirliği'ne PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen hain saldırıda 5 polisimiz ve 2 sivil vatandaşımız şehit olmuştur. Milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça ve haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacak, Anadolu kardeşliğine olan inancımız asla sarsılmayacaktır. Milletimiz dimdik ayaktadır. Yapılan bu saldırıları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.'

Kurumsal Haber

 

Bakmadan Geçme