Öncü Nesil, Özgür-der Ve Genç Birikim Dergisinden Amerika'ya Tepki

Öncü Nesil Derneği, Özgür-Der Kayseri Girişimi ve Genç Birikim Dergisi tarafından ortak yapılan basın açıklamasında Amerika'ya tepki gösterildi.Cumhuriyet Meydanında yapılan basın açıklamasında Öncü Nesil Derneği adına konuşan Ebu...

Öncü Nesil Derneği, Özgür-Der Kayseri Girişimi ve Genç Birikim Dergisi tarafından ortak yapılan basın açıklamasında Amerika'ya tepki gösterildi.

Cumhuriyet Meydanında yapılan basın açıklamasında Öncü Nesil Derneği adına konuşan Ebu Bekir Karataş, 'Afganistan ve Irak'ın işgalcisi, Yemen'den Somali'ye kadar İslam coğrafyasında devam etmekte olan insanlık suçlarının faili, Siyonist vahşetin baş destekçisi büyük şeytan ABD, Irak'tan sonra Suriye'de de katliam yapıyor. İşbirlikçilerinin de katkısıyla denizden ve havadan Suriye topraklarına bombalar yağdırıyor. Bu saldırılarda işlerini, güçlerini, çoluğunu , çocuğunu bırakıp mazlum ve mustazaf Suriyeli kardeşlerimizin yardımına koşmak amacıyla Allah yolunda cihada koşan 25 Türkiyeli kardeşimiz şehit düştüler. Karargah olarak vasıflandırdıkları yerlerde, masum bebekler ve insanlar hayatını kaybetti' diye konuştu.

Yapılan basın açıklamasının ardından Özgür-Der Kayseri girişimi adına Fatih Palen dualar okudu.

Bakmadan Geçme