Oktay Usta: 'DARBECİ ABİLER, MAKLUBENİN HAKKINI VERDİLER'

Samanyolu TV'nin gedikli aşçıbaşı ve maklube yemeği uzmanı Oktay Usta 'Abilerimiz maklubenin gereğini yerine getirdiler, hakkını layıkıyla verdiler' dedi.

 Muhabirimiz Sıdkı Sıyrıldı'nın şaşkın biçimde yönelttiği 'nasıl yani?' sorusunu gayet pişkin bir şekilde cevaplayan Oktay Usta şunları söyledi;
'Bak güzel kardeşim. Cemaatimizin en seçkin yemeği maklubeyi sen de mutlaka tatmışsındır. Maklube Arapça 'ters dönmüş, tepetaklak' anlamına gelir. İşte bizim darbe girişimcisi abiler de maalesef daha ilk saatlerde tepetaklak olup, severek yedikleri maklubenin hakkını anlamına uygun olarak tam manasıyla verdiler.'
Arandığını bizden öğrendi
Görüşme esnasında arandığını bizden öğrenen Oktay Usta 'yuhh artık! Sırf cezaevinde de maklube yiyebilmek için beni de mi ihbar ettiniz? Yazıklar olsun! Cemaatinizden istifa ediyorum ulenn! Zaten bundan sonra maklubeyi de, Makbule'yi de ancak rüyanızda görürsünüz. Bittiniz oğlum siz!' diye bağırdı.
Maklube yemek yasaklandı
Şimdi aldığımız bir habere göre ise, Olağanüstü Hal çerçevesinde maklube yapmak, satmak ve topluca yemek ikinci bir emre kadar yasaklandı.

Rıfat Yörük- Mizahi haber
Yorumlar 1
ahmetcyln 01 Ağustos 2016 16:06

mizah üzerine en iyi yerel gazete tebrik ederim

Bakmadan Geçme