ÖĞRENCİLERİN TEHLİKELİ OYUNU

Kayseri'de üst geçidi kullanmayıp yoğun trafiğe ve tehlikeye aldırış etmeden güvenlik bariyerlerinden atlayan öğrenciler, kazaya davetiye çıkarıyor. Öğrenciler tehlikeye aldırmadan yaptıkları bu davranışı aralarında şakalaşarak ve gülerek yapıyor.

Kayseri'de yoğun trafiğin yaşandığı Çevreyolunda Arif Molu Anadolu Meslek ve Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri refüjdeki bariyerleri aşarak yolun karşısına geçmeye çalışıyor. Öğrencilerin bu tehlikeli geçiş macerası her an bir kazaya davetiye çıkartıyor. Şehir içi ve şehirlerarası trafiğin yoğun olduğu yolda okuldan çıkan öğrenciler, 100 metre yakınlarındaki üst geçidi kullanmak yerine refüjdeki insan boyunda olan bariyerleri aşarak tehlikeli bir maceraya giriyor. Aralarında gülerek ve şakalaşarak karşı yola geçmeye çalışan öğrenciler yaptıkları bu hareketin kazaya neden olabileceğini düşünemiyorlar.
Üst geçit ters yönde kaldığı için bariyerlerden atlayarak karşıya geçtiklerini söyleyen öğrenciler, hem kendi canlarını tehlikeye atıyor hem de sürücülere korkulu anlar yaşatıyor.
İHA
Yorumlar 1
Nergis 23 Ekim 2016 10:16

Üst geçit yaptınızdamı konuşuyorsunuz yaprak köprü rezil ettiniz güzelim natoyu bi üst geçidi yapamadınız

Bakmadan Geçme