NUMAN KURTULMUŞ FURKAN DOĞAN YURUDNU ZİYARET ETTİ

Bir dizi ziyaret ve temel atma töreni için Kayseri'ye gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş programında olmamasına, rağmen İlim yayma Cemiyeti tarafından yaptırılan Şehit Furkan Doğan Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti.


Şehit Furkan Doğan Öğrenci Yurdunu ziyaret eden Numan Kurtulmuş'u İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şube Başkanı Oğuz Memiş, Furkan Doğan'ın babası Ahmet Doğan, yurt idarecileri ve öğrenciler karşıladı.

Kurtulmuş büyük bir özveri ile inşa edilen 300 öğrenci kapasiteli yurt ve İlim Yayma Cemiyeti'nin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Yurtta incelemelerde bulunan Kurtulmuş, İlim Yayma Cemiyeti'nin ülke genelindeki fonksiyonunu bildiğini belirterek, babasının da İlim Yayma Cemiyeti kurucularından olduğunu söyledi. Yeni Türkiye vizyonunda İlim Yayma Cemiyetine önemli işlerin düştüğünü ifade eden Kurtulmuş inşaatı devam eden Şehit Furkan Doğan Gençlik merkezi hakkında da bilgi alarak emeği geçenlere teşekkür etti.

BAŞBAKAN'DA ZİYARET ETMİŞTİ

Daha önce ilimize gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu'da programında olmamasına rağmen yurdu ziyaret etmiş ve duyduğu memnuniyeti dile getirmişti. 

Bakmadan Geçme