NETCOM AİLESİ İFTARDA BİRARAYA GELDİ

Kayseri 'de bilişim sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Netcom Bilgisayar A.Ş yönetim kurulu ve çalışanları düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.


Başta Kayseri olmak üzere Türkiye'de bilişim sektörünün öde gelen isimlerinden olan Netcom Bilgisayar A.Ş geleneksel iftar yemeklerinin ikincisini gerçekleştirdi. Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş Gölbaşı tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Netcom Bilgisayar A.Ş yönetim kurulu üyeleri, Netcom Bilgisayar çalışanları ve aileleri katıldı.
Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen iftar yemeği öncesinde konuşan Netcom Bilgisayar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Doğu, düzenlenen iftar programının 28 yıl önce kurulmuş bir yapının bugünkü geldiği noktayı göstermesi açısından önemli bir organizasyon olduğunu söyledi.
Doğu, ''Yaklaşık 400 kişiyi ağırlamayı bekliyoruz.  Bu şu anlama geliyor.28 yıllık süreç içerisinde hasbelkader bir şekilde bizimle yolu kesişmiş bizimle bir çalışma arkadaşlığı yapmış olan arkadaşların tekrar yılda 1 defa da olsa buluşma imknı yakalıyoruz. Buluşmayı mübarek bir aya denk getirme suretiyle ve birazda onun bereketiyle baktığımız zaman önemli olduğunu düşündüğümüz geleneksel bir buluşmaya dönüştürdük. Geçen sene ilkini yaptık bu sene ikincisini gerçekleştireceğiz inşallah. Buradaki gördüğünüz insanlar aileleriyle çocuklarıyla birlikte Netcom ailesinin birer parçası birer ferdidir. Bu gün aramızdan ayrılan arkadaşlarımızda buradalar. Başka yerlerde mesleklerini icra ediyor olsalar bile kalbi bağlarımızın devam ettiği arkadaşlarımız ile bu vesile ile bir araya geliyoruz'' şeklinde konuştu.
Netcom hakkında da bilgiler veren Doğu, şirketin şehrimizdeki ve ülkemizdeki yerine dikkat çekti. Doğu, '' Netcom bizlerin yirmili yaşlarda, o dönemin genç girişimcileri olarak 6 arkadaşın bir araya gelerek kurmuş olduğu bir yapı. Bu gün baktığımızda yüzü aşkın çalışanı ile farklı şirketler gurubu şeklinde faaliyet gösteren bir bünyeye kavuşmuş durumda.   Ağırlık olarak bilişim sektöründe faaliyet gösteren Netcom sadece Kayseri de değil Türkiye bilişim sektöründe hatırı sayılır bir konumda bulunuyor.  Türkiye'nin tamamında faaliyet gösteren Netcom 81 ilde bulunan bayileri ile yazılım dhil birçok alanda müşterilerine hizmet sunmaktadır'' ifadelerinde bulundu.
Haber/Fotoğraf: Mesut Davarcı

Bakmadan Geçme