Mustafa Özsoy'dan 'ağaç' Tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Erciyesevler Mahallesi'nde, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün bulunduğu yeşil alanı ticaret ve konut alanı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Erciyesevler Mahallesi'nde, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün bulunduğu yeşil alanı ticaret ve konut alanı olarak satışa çıkarmasına tepki gösterdi.

MHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Erciyesevler Mahallesi Kavakyazı mevkiinde bulunan ve içerisinde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün bulunduğu yeşillik alanı Büyükşehir Belediyesi tarafından ticaret ve konut alanı olarak satışa çıkarılmasını, mahalle sakinleri ile birlikte protesto etti. Burada bir konuşma yapan Özsoy, yeşillik alanlara dokunulmaması gerektiğini söyledi. Özsoy, 'Büyükşehir belediyesi Erciyesevler Mahallesi'nde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün bulunduğu 10 dönümlük bu yeri yarın 16,7 trilyona ticaret ve konut alanı olarak satışa çıkartmaktadır. Öncelikle seçimlere kısa bir süre kala bu alanı satışa çıkarmak hangi etik anlayışla izah edilebilir? diye sormak istiyorum. Gayet güzel ağaçlandırılmış ve yeşile bezenmiş bu alanı ranta çevirerek bu şehrin nefes almasına mani oluyorsunuz. Sizler yeşile ve ağaca niçin düşmansınız? Bırakın çocuklar bu yeşil alanda oyunlar oynasın, insanlar nefes alsın' dedi.

Öte yandan, mahalle sakinleri de ellerindeki 'Beton istemiyoruz' pankartları ile Mustafa Özsoy'a destek verdi.

Bakmadan Geçme