MÜSİAD Hollanda heyeti Kayseri'de temaslarda bulundu

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hollanda Başkanı Ali Bekdur ve beraberindeki sanayici ve işadamlarından oluşan heyet, 16'ıncı MÜSİAD EXPO Uluslararası Ticaret Fuarı için geldiği Türkiye'de Kayseri'de ziyaretlerde bulundu. Heyet, MÜSİAD Kayseri ev sahipliğinde Kayserili işadamlarıyla iş görüşmeleri yaptı.

İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi'nde bu yıl 16'ıncısı gerçekleştirilecek olan MÜSİAD EXPO Uluslararası Ticaret Fuarı öncesi ülkemize gelen MÜSİAD Hollanda Şubesi, Kayseri'yi ziyaret etti.

MÜSİAD Kayseri Başkanı Nedim Olgunharputlu'nun ev sahipliğinde bulunduğu heyet, bir dizi ziyaretlerde bulunarak şehirde incelemeler yaptı.

Erciyes Kış Turizm Merkezi'ni ziyaret MÜSİAD Hollanda Başkanı Ali Bekdur ve beraberindeki heyete Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı bilgiler verdi. Murat Cahit Cıngı, Erciyes Kış Turizm Merkezi hakkında heyete bir sunum yaparak, heyetin yatırım yapabilecekleri alanları anlattı. Dağ gezisinin ardından heyet, MÜSİAD Kayseri üyesi Ödül Enerji, EMAK Asansör, Pirlioğlu Kuruyemiş ve Suat Altın İnşaat A.Ş.'yi ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu. MÜSİAD Hollanda Başkanı Ali Bekdur, Kayseri'nin gelişen ve büyüyen sanayisinin karşısında hayran olduğunu dile getirerek, 'Heyetimizde bulunan işadamlarımız, farklı sektörlerde farklı üretim çeşitlerini yerinde inceledi. Birlikte iş yapabilme düşüncesi oluştu. MÜSİAD Hollanda üyelerimiz, Kayseri'ye yatırım yapmak için daha bir hevesli olacaktır' dedi.

Nedim Olgunharputlu da MÜSİAD Hollanda heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti söyledi. Başkan Nedim Olgunharputlu, 'MÜSİAD Hollanda Şubesi'ni MÜSİAD EXPO Fuarı öncesi Kayseri'de misafir ettik. Kayserili sanayici ve işadamlarımızla buluşturarak, yeni iş kolları ve yatırımlar için fikir ve görüş alışverişinde bulundu. Ülkemizin üretimini artırmak, sanayisi geliştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz' diye konuştu.

MÜSİAD Hollanda Şubesi, üye ziyaretlerinin ardından Kayseri'de aynı sektörde iş yapan sanayicilerle ikili iş görüşmelerinde bulundu.

Kurumsal Haber

Bakmadan Geçme