Muhtarlardan Başkan Büyükkılıç'a Ziyaret

Melikgazi İlçesinde görev yapan bir grup mahalle muhtarı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında nezaket ziyaretinde bulunarak sohbet ettiler ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.Melikgazi İlçesinde görevli...

Melikgazi İlçesinde görev yapan bir grup mahalle muhtarı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında nezaket ziyaretinde bulunarak sohbet ettiler ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Melikgazi İlçesinde görevli olup Mahalle de iftar var etkinliklerin yapıldığı mahalle ve semt muhtarları Melikgazi Belediyesine nezaket ziyaretinde bulunarak Ramazan ayı boyunca Mahallelerindeki parkların adeta iftar tercih yerleri haline getirilmesinden, camilerin gül suyu ile yıkanmasından ve genel temizliğinden, Mahalle iftar yemeklerinden dolayı teşekkür etmek istediklerini kaydetti.

Ramazan ayının sosyal yönünün çok önemli olduğunu çünkü toplumun dinamiklerini bir arada tutan sevgi, hoşgörü, paylaşma ve yardımlaşmanın en güzel örneğinin sergilenmesine imkan tanıdığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak sosyal belediyecilik çalışmasına büyük önem verdiklerini çünkü insan odaklı hizmet anlayışında toplumun değer yargılarının önemli olduğunu söyledi.

Mahalleler arasında hizmetlerin birbirini tamamladığını çünkü birçok mahalleyi bir cadde veya sokağın ayırdığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, nezaket ziyaretinde şunları söyledi:

'Amaç Kayseri, hizmet odağı Kayserililer olunca belediyeler arasında dayanışma ve ortak çalışmalar yapılmaktadır. Bu birlikteliği ve dayanışması Mahalle muhtarlarına da yansımaktadır. Ziyarette bulunan muhtarlarımızın komşu muhtarlıklar ile ziyaret ederek hizmette adeta bütünlüğü göstermişlerdir. Çünkü Mahallemde iftar var ektiği aslında birkaç mahalleyi kapsıyordu. Hal böyle olunca biz 10 mahalle de değil gerçeğinde 30-40 mahalleye dönük bir etkinlik düzenlemiş olduk. Mahalleler arasında hizmette bütünlük önemlidir. Melikgazi Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşları, mesleki oda ve dernekler ile en önemlisi muhtarlarımız ile uyum içerisinde birlikte projeler üreterek çalışıyoruz. Çünkü amaç bir olunca projelerin uygulanmasın da başarı sağlanıyor.'

Bakmadan Geçme