MUHSİN YAZICIOĞLU ANILDI

Vefatının 6. seneyi devriyesinde Muhsin Yazıcıoğlu, Kayseri'de düzenlenen fotoğraf sergisiyle anıldı. Kayseri Alperen Ocakları tarafından şehir meydanında düzenlenen fotoğraf sergisinde merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun fotoğrafları sergilendi.

Fotoğraf sergisiyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Alperen Ocakları Orta Öğretim Birimi Başkanı Uğur Esen,' 6 yıl önce şehit olduğuna inandığımız liderimizin bizden ayrılışının yıl dönümünde onu bir kez daha hatırlatmak için arkadaşlarımızla böyle bir sergi tertip ettik' dedi.

Sergiye vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildiğini belirten Esen, 'Rahmetli başkanımız yaşarken gönüllerin lideriydi. Vefat ettikten sonra da görüyoruz ki gönüllerde ki liderliğini hala koruyor. Sergiyi gezen vatandaşlarımız liderimizin fotoğraflarının yanında fotoğraflar çektiriyor. Rahmetli için dualar ediyorlar. Amaçlarının Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutturmamak olduğu söyleyen Esen, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hala tam anlamıyla tanınmadığı kaydetti.

Esen sözlerine şöyle devam etti; ' Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu kişiliği, fikriyatı ve dik duruşuyla tam anlamıyla bir liderdi.  Gençliğe örnek olan bir hayatı vardı. Fakat gerektiği kadar anlaşılamadı. Şüpheli bir ölümle aramızdan ayrıldı. Biz alperenler olarak Muhsin başkanın fikriyatını yaşatmayı kendimize bir sorumluluk olarak aldık. Bu nedenle de çalışmalar yapıyoruz'.

Muhsin Yazıcıoğlu Fotoğraf sergisi 5 gün boyunca halka açık olacak.

Bakmadan Geçme