MİRAC'TAN SURİYE VE GAZZE'YE 12 CUMHURRİYET ALTINI

Miraç Kültür Merkezi Hanımlar Ensar Grubu tarafından Suriye Ve Gazze için başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan 12 Cumhuriyet altını Nakit paraya çevrilerek İHH yetkililerine teslim edildi.

 Kültür Merkezi binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Miraç Kültür Merkezi Şube Sekreteri Mahmut Sungur, medeni insanların hayatı bir başkasıyla paylaşanlar olduğunu söyleyerek, 'Onlar sevinci paylaşırlar, paylaştıkça çoğalır. Kederi üzüntüyü de paylaşırlar, paylaştıkça azalır. Asla yalnızca kendileri için yaşamazlar. İşte bu anlamlı dünyanın üyeleri olan Ensar grubumuz bu çerçevede bir çalışma ortaya koydu' dedi.

Ensar Gurubunun bu yardım faaliyetini Türkiye'de ki mülteciler için değil, yalnızca Suriye ve Gazze'de ki mazlumlar için düzenlendiğini vurgulayan Sungur, 'Suriyeli, Gazzeli insanlara umut olmak adına, yağmur yerine bomba Yağan Suriye'de, Suriyeli bir damatla bir gelin düşlediler. Açık hapishane olan Gazze'de bir çiftin düğününe gider gibi altın hediye günleri oluşturdular. İnsanların en çok sevdiği sarı madenleri, altınları Suriyeli ve Gazzeli mazlum halk için hayat bulsunlar diye topladır' diye konuştu.

Sungur İHH'ya düzenlen usulsüz operasyonlarla ilgili ise 'İHH'yı Şuan Türkiye'nin içinden geçtiği süreçte maalesef üzerine oynanan bir yer olarak görüyoruz' ifadelerinde bulundu.

Haber/Fotoğraf: Bünyamin Gültekin      

Bakmadan Geçme