Milli duyarsızlığımıza tokat!

Saadet Partisi Kayseri il Başkanı Haşim Özçelik, Kıbrıs'taki ezan yasağına tepki gösterdi. Gazetemize konuşan Özçelik 'Milli ve manevi değerlerin her dönemde baskılanmaya çalışıldığı Kıbrıs'ta 'ezanın yasaklanması' girişimleri 'milli duyarsızlığımıza' adeta tokat gibi indi' dedi.

Kıbrıs'ta ezanın yasaklanmasına bir tepki de Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Haşim Özçelik'ten geldi.  Gazetemize açıklamalarda bulunan Özçelik; 'Bütün bu yaşananlar bir daha göstermektedir ki; Haçlı Zihniyetine sahip Avrupa Birliği'nden medet umarak Müslümanların sorununa hiçbir şekilde çözüm bulunamaz, Müslümanların sorunlarını çözecek tek çare İslam Birliği'dir. Bizler İslam Birliği'nin kurulması için gayret göstereceğiz' ifadelerini kullandı.

'Kıbrıs davadır! Kıbrıs fetihtir, şehadettir!'

Toplumun bazı kesiminin Kıbrıs'a bakış açısını eleştiren Özçelik ' Kıbrıs bir 'eğlence adası' değildir. Kıbrıs bir 'Rum adası' hiç değildir. Kıbrıs vatandır. Kıbrıs davadır! Kıbrıs fetihtir, şehadettir!  Uzun zamandır AB ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin rotasına terk edilen Kıbrıs'ımızda 'tehlikeli gidişat' artık alarm veriyor. Vatan sevgisi ve tarih bilincinde büyük erozyon yaşanıyor. Anavatan Türkiye ile bağlar gittikçe zayıflıyor. Kıbrıs'ta insanımız her ne pahasına olursa olsun kendisini AB'ye atmak istiyor. Türkiye'mizde de maalesef bazı çevreler bir 'vatan', bir 'dava' olmaktan öte Kıbrıs'a başka anlamlar yüklemeye çalışıyor. Kumarhaneli 5 yıldızlı otelleriyle, sahilleriyle Kuzey Kıbrıs adeta 'kumar adası-eğlence adası' olarak görülüyor. Milli ve manevi değerlerin her dönemde baskılanmaya çalışıldığı Kıbırıs'ta 'ezanın yasaklanması' girişimleri ise 'milli duyarsızlığımıza' adeta tokat gibi indi.' şeklinde konuştu.

'Allah'ın nurunu ağızlarıyla söndürmek istiyorlar'

Ezan yasağının baş aktörü olan Lefkeli Avukat Feza Güzeloğlu'nun sosyal medyada yaptığı açıklamaya da tepki gösteren Özçelik 'Ezan kutsal değildir. Gürültü kirliliğine son, Arap bağırtılarını duymak istemiyoruz'  şeklindeki paylaşımı ile Müslümanları ayağa kaldıran çirkin avukata ve onun gibi bu milletin değerlerine savaş açan bütün din düşmanlarına tüm dünyada olduğu gibi biz de tepkimizi gösteriyoruz ve diyoruz ki; 'Allah'ın nurunu ağızlarıyla söndürmek istiyorlar; Allah ise, kfirler hoşlanmasalar da, yalnızca kendi nurunu tamamlamaktan başkasına razı olmuyor'  söyleminde bulundu.                                                                  

Haber: Bünyamin Gültekin-Taha Tayfun Bağcı 

Bakmadan Geçme