Milletvekili adayı Ergen'den seçim değerlendirmesi

AK Parti Kayseri Milletvekilli Adayı Halil Ergen, 7 Haziran Seçimleri sonrası bir Açıklama yayınladı.

Ergen yaptığı açıklamada Kayserililere Teşekkür ederek şunları söyledi: '30 yıllık bürokrasi ve parlamento deneyimimle, kuruluşundan bu yana büyük bir özveriyle Adalet ve Kalkınma Partisi TBMM Grubu çatısı altında 13 yıl partime ve milletimize hizmet ettim. Diklenmeden dik durdum. Ağır başlı oldum, soğukkanlı oldum ve sabırlı oldum. Allah'ın yardımı ne zaman diye soruların sorulduğu dönemde, sabredin Allah'ın yardımı yakındır diyenlerden ve buna inanlardan oldum.

İnşallah 'Yeni Türkiye'nin inşasında görev alacak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine milletimizi taşıyacak olan kadrolar olarak hep birlikte canla başla çalışacağız. Allah'ın izniyle millete hizmet etmek için kutsal bir vesile olan bu makam ve mevkilerin geçici olduğunun şuuruyla yola çıktığım Milletvekili Adaylığı sürecimde dualarını ve desteklerini esirgemeyen dava bilinci ve hizmet aşkı ile görev yapan herkese teşekkür ederim.

Bizim, ülkemiz için daha yapacak çok işimiz, milletimiz için üreteceğimiz daha çok hizmetler var. Rabbim ayaklarımızı doğruluk üzerine sahip kılsın. Türkiye için, milletimiz için hayırlara vesile eyle ya Rab.

Allah yar ve yardımcımız olsun diyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.'

Bakmadan Geçme