Mhp'den Bünyan'da Dev Miting

Yerel seçimler öncesi çalışmalarına tam gaz devam eden Milliyetçi Hareket Partisi, Bünyan'da dev miting yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ve Büyükşehir adayı Mustafa Özsoy, ilçe girişinde 600 araçlık konvoy ile...

Yerel seçimler öncesi çalışmalarına tam gaz devam eden Milliyetçi Hareket Partisi, Bünyan'da dev miting yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ve Büyükşehir adayı Mustafa Özsoy, ilçe girişinde 600 araçlık konvoy ile karşılandı. İlçe meydanındaki mitinge ise 5 bin kişi katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin son durağı Bünyan İlçesi oldu. İlçe girişinde 600 araçlık konvoyla karşılanan MHP İl Başkanı Mete Eke ve Büyükşehir adayı Mustafa Özsoy, ilçe meydanında binlerce kişiye hitap etti. Açık hava mitinginde ilk önce konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Özmen, 5 yıldır Bünyan'a layıkıyla hizmet ettiğini belirterek, 'Seçilirsem yeni dönemde Bünyan'a büyük hizmetler getireceğim' dedi. Özmen'in konuşması Bünyan halkının attığı 'Bünyan seninle gurur duyuyor' sloganı ile sıkça kesildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir adayı Mustafa Özsoy ise yaptığı konuşmada, 'Bünyan'ın Kayseri'nin öz evladıyım. Benim Ankaralı olduğumu iddia edenler gelsin Bünyan'a beni herkese sorsun' diye konuştu. Kayseri'de ne yapılıyorsa Bünyan'a da aynı hizmetlerin getirileceğini belirten Özsoy, Bünyan-Pınarbaşı arasına ne pahasına olursan olsun Alpaslan Türkeş Üniversitesi'ni yapacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ise, 12 yıllık AKP iktidarını sert bir dille eleştirerek, AKP'nin iç ve dış politikada Türkiye'yi gerilettiğini ifade etti. Eke, AKP'den kurtuluşun 30 Mart seçimleri olduğunu söyledi. Özmen ve Özsoy'a destek sözü isteyen Eke, 'Artık yeter söz senin Bünyan' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bünyan ilçesindeki açık hava mitingi Güllüce, Büyüksüksün ile de devam etti.

Bakmadan Geçme