Mhp Melikgabi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete:

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi Başkan Adayı Kamil Karamete, 30 Mart Mahalli İdareler seçimi hazırlarına Eskişehir Bağları Mahallesinde katıldığı ile başladı. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Karamete, ' helal bir yola çıktık,...

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi Başkan Adayı Kamil Karamete, 30 Mart Mahalli İdareler seçimi hazırlarına Eskişehir Bağları Mahallesinde katıldığı ile başladı. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Karamete, ' helal bir yola çıktık, bu sebeple helal oylarınıza talibim' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından haftalık olarak düzenlenen Mahalle Toplantısı, Eskişehir bağları Bölgesinde yapıldı. Toplantıya Melikgazi Belediye Başkan adayı Kamil Karamete de katıldı.

Mahalli Sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan MHP Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, AKP Hükümetine ve Büyükşehir Belediyesine yüklendi. Yücebaş, Büyükşehir Belediyesinin şehrin muhtelif yerlerinde yer alan Kayseri'nin bazı bölgelerinin eski ve yeni hallerini gösteren bilbordlara atıfta bulunarak Eski Terminalin halinin utanç abidesi olduğunu belirtti.

Andımızın kaldırılmasına da tepki gösteren Yücebaş, 'bundan kimler rahatsız oluyor, kimleri memnun etmek için bu andımız kaldırıldı' diye tepki gösterdi.

Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete ise yaptığı konuşmada Kamil Karamete'nin başkan olup olmaması önemli değil, kimsenin şahsi koltuğunda gözümüz yok, bizler çocuklarımızın geleceğini düşünmek zorundayız' dedi.

30 Martta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten Karamete Melikgazi Bölgesinden yaşayan herkesin Helal Oylarına talibim çünkü biz hayırlı ve helal yola çıktık' diye konuştu.

MHP Melikgazi Belediye Başkanı Adayı Karamete, Melikgazi Belediyesinin gelirler bakımından yüksek olan, ancak gelirlerinin çarçur edilerek kullandığını Türkiye'deki birinci ilçe olduğunu sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme