Mhp Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy Hacılar'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hacılar İlçesini ziyaret etti. İlçe esnafını ziyaret eden Özsoy ''Kayseri'de ve Hacılar'da hayırseverler olmasa, eğitim...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hacılar İlçesini ziyaret etti. İlçe esnafını ziyaret eden Özsoy ''Kayseri'de ve Hacılar'da hayırseverler olmasa, eğitim ve sağlık alanları olmayacaktı'' dedi.

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi İlçe ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Hacılar İlçesini ziyaret etti. Hacılar İlçesinde Partililer tarafından karşılanan Özsoy, ziyaretinde olarak Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İlçe ziyaretinde ilk olarak konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar İlçe Başkanı Mustafa Baloğlu, bu seçimlerin sadece yerel yönetim seçimi olmadığını, Türklüğe saldıran ihanet odakları ile hesaplaşma zamanı olduğunun farkında olduklarını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Hamit Eser ise yaptığı konuşmada, ''Kutlu yolda hepimiz ortak olarak kutsal bir amaç için çalışmaya başladık, hacıların sorunlarını biliyoruz ve bununla ilgili projeler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz'' diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy da, ''Buraya yaklaşık 10 yıl önce gelmiştim, değişikliklerin olduğu ümidinde geldim Hacılar 10 yıl önceki gibi duruyor, ilçede hiçbir değişiklik yok' dedi.

Kayseri'de işlerin iyi gitmediğini ifade eden Belediye Başkan Adayı Özsoy, Kayseri Sanayi Türkiye'de 14 sıradaki iken 10 sıra gerileyerek Türkiye 24 sırada olduğu belirtti. Kayseri'nin herşeyde geri olduğunu söyleyen Özsoy, ''Kayseri'nin ve Hacılar'ın hayırsever esnafı olmasa okullar, hastaneler yapılmayacak' diye konuştu.

Kayseri'deki eğitim konusuna değinen Mustafa Özsoy, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Kayseri'de eğitim gören öğrencilerin kütüphaneden yararlanma sıralaması Kayseri'nin 81 il içerisinde 71'nci olduğunu ifade belirterek, ''Kayseri'nin İstatistiklerde önde olduğu tek veri şehirdeki kişi başına düşen araç sayısındaki artış'' dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve Hacılar Belediye Başkan Adayı Hamit Eser esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Özsoy ve beraberindeki heyet, Hacılar ziyaretinde ilk olarak Hacılar Meydanında bulunan sohbet evini gezdi. Yaşlı vatandaşlar ile kısa süre sohbet eden Özsoy esnaf ziyaretine kaldığı yerden devam etti.

Esnaf ziyaretinde halı dokumacılığı yapan bir esnafın halı dokuma tezgahına geçen Özsoy, halı ilmeklerini çözdü, Özsoy, ''Halı dokuma parası ile büyüyen bir Belediye Başkan Adayı olarak Kayseri'nin sorunlarını da halı ilmeği çözdüğüm gibi tek tek çözeceğim'' dedi.

Bakmadan Geçme