Mhp Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy Bünyan'da

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Bünyan ilçesini ziyaret etti. Adaylar Bünyan Belediye Başkanı Mehmet...

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Bünyan ilçesini ziyaret etti. Adaylar Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen ile birlikte Bünyan esnafını ve Salı Pazarını ziyaret etti.

İlçe gezilerine dün Sarıoğlan İlçe gezisi ile başlayan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, ilçe ziyaretlerine Bünyan ile devam etti. İlçe ziyaretine MHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete, İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete ilk ziyaretini MHP İlçe Başkanlığına yaptı. Burada İlçe Başkanı Abdulkadir Yalçın tarafından karşılanan Özsoy, yaptığı konuşma da Kayseri'nin Ulaşım, Sağlık, Kültür, Eğitim ve birçok alanda sorun yaşadığını dikkat çekti.

Göç sorununa Bünyan İlçesine yaptığı ziyarette de dikkat çeken Özsoy, Kayseri'de tarım konusunda 20'ye yakın proje gerçekleştirildiğini belirtti.

MHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete ise yaptığı konuşma da 30 Mart seçimlerinin ülkenin kaderini belirleyecek bir seçim olduğunu vurguladı.

İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Bünyan esnafını ziyaret etti. Fırıncı esnafının sofrasına oturan adaylar, Bünyan İlçesinde kurulan Salı Pazarı esnafı ile bir araya geldi.

Bakmadan Geçme