Mhp Adayları, Hürriyet Ve Yeniköy Pazar Yerlerini Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayları, seçim çalışmaları kapsamında Hürriyet esnafını ve Yeniköy Semt Pazarını ziyaret etti. Bölge insanlarının sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkan adayları, sıkıntıların...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayları, seçim çalışmaları kapsamında Hürriyet esnafını ve Yeniköy Semt Pazarını ziyaret etti. Bölge insanlarının sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkan adayları, sıkıntıların çözümü için 30 Mart'ta MHP'ye oy vermeleri gerektiğini belirttiler.

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimlerinde, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete, Hürriyet esnafını ve Yeniköy Semt Pazarını ziyaret etti.

Bölge esnafının sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkan adayları mahalle aralarında misket (bilye) oynayan çocuklarla beraber misket oynadılar.

Bölge esnafının tamamına yakınını ziyaret eden Belediye Başkan adayları, daha sonra Yeniköy Semt Pazarını ziyaret ettiler. Pazarcı esnafının sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkan adayları, seçmenlerine, '' 30 Mart seçimlerindeki oy pusulasında hepsini geçin, MHP'yi seçin'' dediler.

Yorumlar 2
ali can 03 Şubat 2014 09:59

köroğlu ve medya hani demişya silah icat oldu mertlik bozuldu dalkavuklar çoğaldı siyaset bozuldu kayseri artık değişmeli m h p ye yönelmeli yoksa gidişat iyi değil

Bakmadan Geçme