Memur Statüsünde Çalışanlara Sendika Sözleşmesine İstinaden Sosyal Denge Zammı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyenin tüm çalışanların maaşlarını tam ve zamanında ödendiğini ayrıca işçi statüsünde çalışanların devlet ikramiyelerini de ödenerek çalışanların alın terine saygı gösterdiklerini...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyenin tüm çalışanların maaşlarını tam ve zamanında ödendiğini ayrıca işçi statüsünde çalışanların devlet ikramiyelerini de ödenerek çalışanların alın terine saygı gösterdiklerini söyledi.

sözleşmeli personel ile kadrolu memurlara

Melikgazi Belediyesi olarak çalışanların maaş, ikramiye ve diğer alacaklarını her zaman tam ve zamanın da ödediklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak her ay sözleşmeli personel ile kadrolu memurlara ayda brüt olarak 450 lira sosyal denge sözleşme ödemesi yapılacağını kaydetti.

daha seri, etkin ve verimli aynı zamanda kaliteli hizmet vermek için

Kayseri nüfusunun yarısına hizmet verdiklerini, şehrin ekonomik ve üretim tesislerin yer aldığı, alış veriş merkezlerin odağı durumundaki Melikgazi ilçesinin her geçen gün planlı bir şekilde geliştiğini ve büyüdüğü ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi.

çalışanlarımıza hayırlı olsun

'Örnek ve referans belediye çalışmalarında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Her geçen büyüyen ve gelişen ilçemizde daha seri, etkin ve verimli aynı zamanda kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Memur Sendikalarla yapılan görüşmeler neticesinde yapılan Sosyal Denge zammında anlaşma sağlandı. Memur ve sözleşmeli statüsünde çalışanlarımıza hayırlı olsun '

Bakmadan Geçme