Memduh Büyükkılıç Ülkücülere Verdiği Sözü Tuttu mu?

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yerel seçimler öncesinde Kayseri Ülkü Ocaklarının yer sıkıntısını çözeceğine dair söz vermişti.

Şimdilerde, Başkan Büyükkılıç'ın bu sözü tutup tutmadığı merak konusu oluyordu bizde bu soruyu MHP İl Başkanı Serkan Tok'a sorduk.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Serkan Tok, gündeme dair kendisine yönelttiğimiz soruları cevaplandırdı. Başkan Serkan Tok, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın ülkücülere verdiği bina sözü hakkında Başkan Büyükkılıç'ın sözünün arkasında durduğunu ve sözünü tuttuğunu söyleyerek, 'Çok net bir şekilde söylüyorum, Memduh Başkan sözünü tuttu, bize bir yer gösterdi. Biz de gösterilen yeri inceledik ancak uygun bulmadığımız için, daha iyi bir alan çıkar temennisiyle beklemeye karar verdik' diye konuştu.

Ne Olmuştu?
Yerel seçimler öncesinde Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ülkü Ocakları'nın yer sıkıntısını çözeceğinin sözünü vermişti.

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı'nda düzenlenen yemekte Ülkücüler ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, Kayseri Ülkü Ocakları'nın yer sıkıntısının en kısa zamanda çözülmesi için talimat verdi. Düzenlenen yemekte konuşan Başkan Büyükkılıç, 'Ülkücü gençlerimiz vatanının, milletinin, devletinin her zaman yanında olmuşlardır. İlim, irfan yuvası Ülkü Ocakları'nın yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Bunları biran önce halletmek için bugün İl Başkanımız Volkan Çolak'ın ev sahipliğinde burada buluştuk. Yaptığı işleri takdirle izliyoruz. Sizler burada gelecek nesillerimizin daha bilinçli yetişmesi için bir çaba harcıyorsunuz, bizlerde bunun için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Her zamanda sizlerin destekçisiyiz. Allah sizlerin, ülkücülerin yolunu açık etsin' şeklinde konuşmuştu.

Düzenlenen yemeğe katılanlara teşekkür eden Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, 'Memduh Başkanımız sağolsun bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiler. Yıllardır yaşanan yer sıkıntımızı gidermek için bugün bir araya geldik. Sağolsun bu konuyu bugün hallettik. Kendisi bize bunun sözünü vererek gündemden kaldırdık. Büyükşehir Belediye Başkanlığı yolunda da kendisine başarılar diliyoruz. Allah yolunu bahtını açık etsin' diye konuşmuştu.
O yemeğe MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, MHP İl Meclis üyeleri ve Ülkü Ocakları yönetimi katılmıştı.

Özel Haber: Erkinbeğ Uygurtürk

Bakmadan Geçme