Melikgazi'de asfalt çalışmaları devam ediyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yer alan Deniz sokakta asfaltlama çalışmasının yapıldığını söyledi. 

Asfalt çalışması öncesi yol da alt yapı çalışmasını tamamladıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesinin her geçen gün yükselen yeni bloklar ile daha da büyüdüğünü ve yeni yolların açılmasına ihtiyaç duyulduğunu kaydetti.

Yıldırım Beyazıt Mahallesinde şu anda devam eden deniz sokağında toplam 3700 ton asfalt kullanıldığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç 'Şehir içi ulaşıma büyük önem veriyoruz. Bunun için şehir içi alternatif yollar açıyoruz. Deforme olan ve bozulan yolları hemen yeniliyoruz. Ulaşım ağı ile mal akışı hızlanmakta, üretim artmakta ve sonuçta istihdam gerçekleşmektedir. Melikgazi Belediyesi olarak amacımız özellikle alternatifli şehir içi yolları güvenli ve seri hale getirmektir. Altyapı çalışması tamamlanan yolda şimdi asfaltlayarak hizmete açıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun' dedi.

Yorumlar 2
y b 14 Eylül 2018 14:30

sayın başkan öz kayserinin yaptırmış oldugu üç blok önünde bulunan kötü görünüm saglayan gece kondular var orada kömürcü hurdacı ve bir kaç müstakil evler var imarda yeşil alan gözüküyormuş bir an önce oraların temizlenmesini istiyoruz sahipleriyle anlaşmaya git başkan menduh bey yer yıldırım beyazıt mahlesi tabya caddesi üzeri müstakil evler vehurdacılar kömürcüler bir an önce kaldırılmasını rica ediyoruz

zakir 13 Eylül 2018 16:01

sayın başkan yıldırım beyazıt mahlesi tabya caddesininde bir an önce açılmas ve gece konduların kaldırılması görünüm kötü gözükmeye başladı oradaki müstakil ev sahipleriyle anlaşıp gece konduları kaldırmalısınız bazı yerler yeşil alan olarak imarda gözüküyor bir an önce çare bulmalısın hız kazanmalı o caddeye hız ver hünüz kanalisyon devam ediyor

Bakmadan Geçme