Melikgazi Sandık Görevlileri İştişare Toplantısı Yapıldı

AK Parti Melikgazi İlçe teşkilatı tarafından, sandık görevlileri istişare toplantısı yapıldı.Melikgazi teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya katılan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh...

AK Parti Melikgazi İlçe teşkilatı tarafından, sandık görevlileri istişare toplantısı yapıldı.

Melikgazi teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya katılan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, sandık görevlileri ve mahalle temsilcilerine seçim süresince yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Programda açılış konuşmasını yapan Ak parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Çok çalışacağız,Ak Kadro'nun Ak mensupları olarak bizlere düşen görev çalışmak, gayret etmek ve başarmaktır. Biz kadrolarımız ile bunu başaracağımızdan hiç şüphem yok.' dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'de yaptığı konuşmada, toplantımız hayırlara vesile olsun.Öncelikle bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. 30 Mart seçimlerinin bizler için ne kadar önemli olduğunu her fırsatta vurguluyoruz. Türkiye'nin 2023 hedefleri için bu seçimler bir mihenk taşı konumundadır. Bu seçimlerde hedefimiz 1+16'dır. Sizler emeğini esirgemiyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Ak kadrolar olarak 60 günümüzü feda ederek, var gücümüzle çalışacağız. Çocuklarımızın ülkemizin geleceğini hep birlikte kurtaracağız. Bu seçimlerde baş rol oyuncuları sizlersiniz o bakımdan 'Durmak yok yola devam' diyor hepinizi Allah'a emanet ediyorum .' dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, seçimlerin başta ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak şunları söyledi:

'Başbakanımıza 17 belediye başkanlığı mazbatasını teslim edeceğiz, bunun için çalışacağız gayret göstereceğiz. Bu günlere kolay gelmedik. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Şehrimizde başta büyükşehir belediyemiz olmak üzere diğer kamu kurum ve kuruluşları ile birlikteliğimiz bereket olarak şehrimize yansıyor. Bunun güzelliğini hep birlikte yaşıyoruz. Teşkilatlarımız bizim için çok önemlidir. Her kademesinde görev alan arkadaşlarımız bizler için çok kıymetlidir. Çünkü sizler bir davanın savunucuları olarak, 'İstikrar sürsün Türkiye büyüsün' diyorsunuz. Bunun için çalışıyorsunuz. Sizlerin ve bizlerin gayreti ve çabası gece gündüz demeden, selam vermedik, uğranmadık bir kapı bırakmadan çalışacağız ve inanıyorum ki rekorlar kırarak belediye başkanlıklarını kazanacağız.'

Konuşmaların ardından sandık görevlileri ile görüş alış verişinde bulunuldu.

Bakmadan Geçme