Melikgazi Gençlik Kolları Sandık Toplantısı

AK Parti Melikgazi İlçe Gençlik Kolları tarafından, sandık başkanları ve sandık müşahitlerine yönelik, yerel seçimler istişare toplantısı yapıldı.AK Parti İl binasındaki toplantıya, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Okandan, Melikgazi...

AK Parti Melikgazi İlçe Gençlik Kolları tarafından, sandık başkanları ve sandık müşahitlerine yönelik, yerel seçimler istişare toplantısı yapıldı.

AK Parti İl binasındaki toplantıya, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Okandan, Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Melikgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Daloğlu, il ve ilçe genlik kolları ile sandık başkanları ve sandık müşahitleri katıldı.

Toplantının açılışında gençlere hitaben konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Okandan, Melikgazi ilçesinin, ilçeler arasında en büyük ve en çok nüfusa sahip olduğunu dile getirerek, ' Melikgazi , en büyük ve en fazla nüfusa sahip olan ilçemiz olması hasebiyle, buradaki gençlerimizin daha çok çalışması gerekiyor. Bu gün 51 vilayetten daha büyük bir ilçeye sahibiz. Yaklaşık 520 bin nüfusumuz, bunu içinde 84 tane mahallemiz var. İçerisinde bulunduğumuz süreç, Türkiye gündemine baktığımızda çok kritik bir süreç. Dolayısı ile teşkilatımızın da çok önemli bir seçim geçireceği ortada. Bu seçim bilhassa, gezi olayları ile başlayan tamamen farklı grupların bizlerin üzerinde art niyetli düşüncelerini ortaya döktüğü şu dönemde çok önemli. Cumhurbaşkanlığı ve hemen aka binin de genel seçimleri geçireceğimiz bir süreç. 12 yıllık iktidarımız süresince, çıraklık, ustalık ve kalfalık süreci geçiriyoruz. Bunların yanı sıra meyve verdikçe daha çok taşlanıyoruz. Biz halkımızla iç içe olan ve halkımızı kucaklayan bir partiyiz. Halkımız ve teşkilatımızla birlikte bunların en güzel cevabını biz sandıkta vereceğiz.' dedi.

Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas da, Melikgazi ilçesinin en büyük ilçe olması ve en fazla sandık sayısına sahip olması nedeniyle bu ilçede sorumluluğun bir o kadar da fazla olduğunu ifade ederek, 'AK Parti olarak, bu zamana kadar sağlam ve dinamik yapısı itibari ile teşkilatlarımızla büyük gurur duyduk. 16 ay içerisinde yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri olmak üzere üç önemli seçim süreci geçireceğiz. Tabii bu seçimlerin bittiği anlamına gelmiyor. Bu ülkede seçimler hiç bir zaman bitmeyecek. Bizim, AK Parti olarak, 2023 vizyonu adı altında çok önemli vizyonumuz var. İşte bu önemli yolda, her seçim kendi içinde çok büyük öneme sahip.' şeklinde konuştu.

Melikgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Daloğlu ise, seçimlerin her zaman için sandıkta kazanıldığını belirterek şunları söyledi:

'Başbakanımıza yakışır, AK gençlik olarak seçimlerde sandığımıza sahip çıkmalıyız. Bizler, temeli gençlikten gelen bir Başbakana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Çünkü, Başbakanımız gençlere çok büyük önem veriyor. Bizler Ak Gençler olarak, Başbakanımıza ve Türkiye'ye yakışır, gençler olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Malumunuz, önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimlerde biz gençlere düşen en önemli görev, sandıklarımıza hakkıyla sahip çıkabilmektir.'

Bakmadan Geçme