Mehmet Koç'tan yeni albüm

Kayserili ses sanatçılarından Mehmet Koç, 'Canımı yaktın, mutlu musun?' isimli albümüyle ikinci defa müzik piyasasında boy gösterecek. Koç, yeni albümünden bir parçaya önümüzdeki günlerde Kayseri'de klip çekecek.

İstanbul'da yaşan Mehmet Koç, 'Bir daha seversem adam değilim' isimli ilk albümünün ardından 'Canımı yaktın, mutlu musun?' isimli ikinci albümünü çıkardı. Uzun uğraşlar sonucunda 12 parçadan oluşan albümünü tamamlayan Koç, müzikseverlerden destek bekliyor. Mesut Koç, yeni albümünden bir parçaya önümüzdeki günlerde Kayseri'de klip çekeceğinin müjdesini verdi.




'Şarkı söylemek benim için tutku'
22 yıldır müzikle uğraştığını, belirten 34 yaşındaki Mehmet Koç, şarkı söylemenin kendisi için bir tutku olduğunu dile getirdi.
Yeni albümünde yer alan 12 parçadan 2'sinin bestesini kendisinin yaptığını belirten Koç, 'Amacım müziği bütün kitlelere ulaştırmak... İnşallah önümüzdeki günlerde Kayseri'nin uydudan yayın yapan bir TV kanalında program yapmaya başlayacağım.' dedi.
Yusuf Harputlu, Kader, Güçlü Soydemir, Gülnaz, Ebru Yaşar gibi tanınmış sanatçıların grubunda yer alarak bağlama çalan ve 12 yıl İstanbul'da özel bir kanalda program yapan Mehmet Koç, albüm çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.
Haber: Ramazan Karakuş

Bakmadan Geçme