Leyla Yıldırım'dan 5 gündür haber alınamıyor

Geçtiğimiz Cuma günü evinden alış-veriş yapmak üzere ayrıldığı belirtilen Leyla Yıldırım'dan yakınları 5 gündür haber alamıyor. Genç kadının hayatından endişe eden yakınları yetkililerden yardım bekliyor.

 Kocasinan Kumarlı Mahallesi Kümeevler'deki evinden Cuma günü sabah saatlerinde ayrılarak alış-veriş yapmak için bölgede bulunan giyim mağazalarına gittiği belirtilen 27 yaşındaki Leyla Yıldırım kayıplara karıştı.

Birisi 10, diğer ikisi 7 ve 1 yaşlarında 3 çocuk annesi olan Leyla Yıldırım, aynı gün akşam olmasına rağmen evine dönmeyince yakınları olayı emniyete bildirdi.

Genç annenin kaçırılmış olması ihtimali üzerinde duran yakınları gözü yaşlı bir şekilde kendisinden gelecek iyi haberleri bekliyorlar. 

Leyla Yıldırım'ın İstanbul'da ikamet eden abisi olan Yakup Yıldırım kardeşinin geçtiğimiz Pazar günü kendilerine gelme planları yaptığını ancak birden bire ortadan kaybolmasına bir anlam veremediklerini söyledi.

Gözü yaşlı abi  Yakup Yıldırım, 'Kardeşim 12 Haziran Pazar günü İstanbul'a gelmeyi planlıyordu. Önceden konuştuk ve sözleştik. Daha sonra aradığımda eşinden kaybolduğunu öğrendim. Apar topar Kayseri'ye geldim. Aramadığımız bakmadığımız yer kalmadı. Emniyette bizim gibi arıyor. Kardeşim o gün önce üzerine giyecek bir şeyler alıp daha sonra ise çocukların okula giderek izin alma düşüncesiyle evden çıkmış. Tuhafiyeye uğrayıp çıktıktan sonra bir daha gören olmamış. Okula uğramamış. Şüphelendiğimiz birileri yok. Kardeşimin bir an önce bulunması en büyük temennimiz. Görenler ya da yerini bilenler Allah rızası için 0 535 861 01 72 nolu telefona ihbarda bulunsunlar.' diye konuştu. 

Haber Foto: Ramazan KARAKUŞ/Metin Yiğit

Bakmadan Geçme