Kuruköprü'de gece mitingi

AK Parti Talas İlçe Teşkilatının Kuruköprü Mahallesi'nde gerçekleştirdiği gece ziyareti mitinge dönüştü. Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu mahallelinin ilgi ve coşkusu sebebiyle açık havada gerçekleştirilen toplantı sık sık alkış ve sloganlarla kesildi.

AK Parti Milletvekili adayları Ahmet Doğan ve Havva Talay Çalış, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Dost, Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin'den oluşan parti heyeti mahalle meydanında karşılandı.

Ragıp Dost, Palancıoğlu ve Çalış'ın konuşmalarının ardından mikrofona gelen Ahmet Doğan, Türkiye'nin önünü açan rahmetli Adnan Menderes ile Turgut Özal'ın en fazla 10 yıl iktidarda kalabildiklerini ve çeşitli komplolarla öldürüldüklerini hatırlatarak 'ilk defa AK Parti 13 yıldır ülkeyi yönetiyor. Anadolu insanı yani bu milletin gerçek sahipleri bizimle iktidara kavuştu. Bu yüzden çeşitli iç ve dış komplolarla AK Parti'yi ve milletimizi iktidardan düşürmeye çalışıyorlar' dedi.

Son kale Türkiye

Herşeye rağmen eski Türkiye'den ve koalisyonlardan çok çeken milletimizin oynanan büyük oyunun farkında olduğunu belirten Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü:'İnşallah 7 Haziran'da kullanacağınız oylarla bu büyük oyunu bozacak ve yeniden tarih yazacaksınız. Zira biz İslam dünyasının darbelere karşı ayakta kalabilen tek Müslüman ülkesiyiz. Bu yüzden tüm gönül coğrafyamız bizden gelecek güzel haberleri bekliyor. Seçim gecesi İsrail'i, ABD'yi, İngiltere'yi, Almanya ve Fransa'yı değil gönül coğrafyamızı yani Filistin'i, Bosna'yı, Doğu Türkistan'ı, Kafkasları sevindirmek istiyorsak partimizi yeniden tek başına iktidara getirmeliyiz. 'Toplantının sonunda Kuruköprü halkının talepleri dinlendi ve toplu fotoğraf çekildi.

Bakmadan Geçme