Kültür Ve Turizm Müdürlüğü, Geleneksel El Sanatlarına Sahip Çıkıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, 2014 Yılı Yaygın Kültürel Eğitim Faaliyetleri kapsamında, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde, Türk süsleme ve geleneksel el sanatlarından, 'Ebru', 'Çini İşlemeciliği' ve 'Soğanlı...

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, 2014 Yılı Yaygın Kültürel Eğitim Faaliyetleri kapsamında, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde, Türk süsleme ve geleneksel el sanatlarından, 'Ebru', 'Çini İşlemeciliği' ve 'Soğanlı Bez Bebek Yapımı' kursu açılacak.

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Ebru, Çini İşlemeciliği ve Soğanlı Bez Bebek Yapımı kurslarından herhangi birine katılmak isteyenler, 31 Aralık 2013 tarihine kadar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne müracaat edebilecekler.

Kurslara katılmak isteyenlerin, T.C. kimlik numaraları ile birlikte, 2 adet vesikalık fotoğraf ve 18 yaşından küçüklerin velisinden izin belgesi getirmeleri yeterli olacak. Yabancı uyruklu kişilerden ayrıca ikametgah beyanı alınacak.

Kurslarla ilgili olarak 222 03 63 ve 222 08 98 numaralı telefonlardan Derya Dalaslan ve İbrahim Topaloğlu ile irtibata geçilip detaylı bilgi alınabileceği de kaydedildi.

Bakmadan Geçme