Küçükler Tekstil ihracat ağını büyüttü

Geçtiğimiz yıl hedeflerini yüksek tutan Küçükler Tekstil A.Ş. 45'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştirerek haklı bir gurur yaşadı. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçük, 'Bu yıl hem bu sayıyı yükseltmek hem de dünya pazarında iyi bir yere gelmeyi amaçlıyoruz' dedi.

 Küçükler Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçük, firmalarının kuruluşundan itibaren kendisini inovasyon ışığında geliştirdiğini belirterek, 'Geliştirdiğimiz ürünleri pazarlama faaliyetleri ile yurt dışı müşterilerimize sunan ve satış hacmini her geçen gün artıran bir çalışma azmi ile yolumuza kararlılıkla ilerlemeye çalıştık. Bu açıdan bu yıl 45'den fazla ülkeye ihracat yapmanın gururunu tüm çalışanlarımızla paylaşmaktayız. Globalleşen dünyada rekabet şartlarının her geçen gün arttığı, piyasa koşullarının zorlaştığı göz önünde bulundurulduğunda, işletmelerin kendi pazar paylarının artırabilmeleri hiç kuşkusuz Arge ve inovasyon faaliyetleri ile gerçekleşebilir. Küçükler Tekstil olarak bu konunun önemli olduğunun farkındayız. Desen Tasarım, Arge ve Ürge departmanlarımızın yoğun çalışmaları ile bir çok yeni ürün tasarımları hazırlandı. Tasarımlarımızı ülkemizde yetkili kuruluş olan Türk Patent Enstitüsü nezdinde tescilli hale getirerek, koruma altına almış bulunuyoruz.' diye konuştu.

Patent ödülü aldık

Hasan Küçük firmalarının bu yıl 5.si düzenlenen Türk Patent Ödülleri töreninde, Türkiye geneli en fazla tasarım başvuruları dalında 1.'lik ödülü aldığını hatırlatarak, 'Cumhurbaşkanımız tarafından takdim edilen bu ödül, firmamızın doğru yolda ilerlediğinin en önemli kanıtı olmuştur.' dedi.

2023 için üzerimize düşeni yapacağız

Küçükler Tekstil olarak önümüzdeki yıllarda da aynı başarılara imza atmayı hedef seçtiklerini ve bu kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Hasan Küçük, ' Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda bizler de üzerimize düşen misyonu layıkıyla yerine getirebilmek için tüm gücümüzle çalışacağız.' şeklinde konuştu.

Üretim kapasitesi, ürün çeşitleri, üretim sonrası sağlanan güvenilirlik ve yüksek iş ahlakı ile müşterisine hizmet vermekten zevk almayı , müşterilerin kalite beklentilerini sürdürülebilirlik içerisinde sağlayarak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı kendisine misyon edinmiş olan Küçükler Tekstil A.Ş. Organize Sanayi Bölgesi 16. Cadde'de hizmet veriyor.

 

Haber: Ramazan KARAKUŞ 

Bakmadan Geçme