Kto Ve İş-kur'dan Anlamlı Eğitim

Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve İŞ-KUR İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen program ile işsiz gençlere iş bulmak amacıyla eğitim düzenlenecek.Bir alışveriş mağazasında stant açan KTO ve İŞ-KUR İl Müdürlüğü, görevlendirdiği elemanlar...

Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve İŞ-KUR İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen program ile işsiz gençlere iş bulmak amacıyla eğitim düzenlenecek.

Bir alışveriş mağazasında stant açan KTO ve İŞ-KUR İl Müdürlüğü, görevlendirdiği elemanlar ile iş başvurusuna gelen vatandaşların başvurularını alıyor. 'İş Buluşma Günleri' ile gençlerin iş başvurusu alan KTO ve İŞ-KUR İl Müdürlüğü, başvuruların ardından işe kabul edilen vatandaşlara eğitim düzenleyecek. Düzenlenen program hakkında bilgiler veren KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 'Kayseri Ticaret Odası ile İŞ-KUR İl Müdürlüğü ortaklaşa olarak işsiz gençlere iş temini bakımından bir program yürütüyoruz. Bu programları sürekli yapmak zorundayız çünkü Türkiye olarak yılda en az 1 milyon işsize iş bulmak zorundayız her yıl. Dolayısıyla bir tarafta iş arayanlar var. Diğer tarafta işsizler var. Bunların bir araya getirilmesinin temin edilmesi gerekiyor. Bu platformları sürekli yapmak sureti ile hem iş arayanları hem de işçi arayanları bir anlamda bir araya getirmek anlamında böyle bir program hazırladık' dedi.

Hiçyılmaz ayrıca, 'Buraya müracaat eden işsizlerimiz, gençlerimiz CW'ler alındıktan sonra İŞ-KUR İl Müdürlüğümüz nezdinde bir dosyada birleştirilecek ve onlara kurslar uygulanmak sureti ile de iş hayatına kazandırılmış olacak' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme