Kto'nun Yeni Hizmet Binası Ulusal Mimari Fikir Yarışması Sona Erdi

Kayseri Ticaret Odası yeni hizmet binası ulusal mimari fikir yarışması sona erdi. Yarışmada 191 aday arasında 3 proje birinciliği paylaştı.Kayseri Ticaret Odası yeni hizmet binası ulusal mimari fikir yarışması ödülleri belirlendi. 191 aday...

Kayseri Ticaret Odası yeni hizmet binası ulusal mimari fikir yarışması sona erdi. Yarışmada 191 aday arasında 3 proje birinciliği paylaştı.

Kayseri Ticaret Odası yeni hizmet binası ulusal mimari fikir yarışması ödülleri belirlendi. 191 aday proje arasında 3 proje birinciliği paylaştı. Yarışmada birinciliği paylaşan projeler Umut İyigün ve ekibi, Ferhat Hacıalibeyoğlu ve ekibi, Aydın Avunduk ve ekibi birinciliğe layık görüldüler.

Konu hakkında açıklama yapan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz 'Kayseri Ticaret Odası hizmet binası yapılmasıyla alakalı açmış olduğumuz Ulusal Mimari Fikir Yarışması konusunda sizleri bilgilendirmek için buradayız. Değerli arkadaşlar bildiğiniz gibi biz seçildiğimiz günden beri hizmetlerimize yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bu hizmetlerimizi verirken özellikle hizmet binamızın yetersiz olduğunu sık sık gündeme getiriyoruz. Yeni hizmet binamızın yapılması konusunda ki hususumuzu her platformda gündeme getiriyoruz' dedi.

Hiçyılmaz 'Bu çerçevede Kayseri'de çevre yolu üzerinde sanayi odasının yanında daha önce alınmış olan ve Kayseri Ticaret odası hizmetine sunulmuş olan arsa üzerinde yeni hizmet binamızın yapılması hem seçimden önce hem seçimden sonra her zaman gündeme getirdiğimiz bir husustur. Bu yarışmayı açarken biz ne kadar proje yarışmaya katılırsa o kadar iyi hizmet odasının olacağını düşündük. Bizim bu yarışmamıza Türkiye genelinde 191 adet şartname hazırlandı. Belirlemiş olduğumuz jüri heyeti tarafından çalışmalar yapıldı. Jüride çalışan arkadaşlarımız çok özverili bir şekilde çalıştılar' diye konuştu.

' Gece yarılarına kadar sürmek suretiyle 5 gün boyunca çalıştılar ve neticesinde belli sonuçlara vardılar. Değerli arkadaşlar eşdeğer diyorum özellikle söylüyorum. Bir tane 1. Projeyi belirlemedik. 3 tane eş değer olarak değerlendirilecek projeler belirledik' diyen Hiçyılmaz 'Burada ki gayemizde bir tane proje birinci oldu demek yerine üç proje üzerinde esnek karar verme kabiliyeti olsun dedik. Umut İyigün ve ekibi, Ferhat Hacıalibeyoğlu ve ekibi, Aydın Avunduk ve ekibi bu 3 proje dediğim gibi eşit şekilde ödüle layık görülmüştür' diye konuştu.

Bakmadan Geçme