KÖŞEBAŞI

Rıfat Yörük ve Bünyamin Gültekin'in hazırladığı "Köşebaşı" bu hafta da meselelere farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor

ASPARAGAS KÖŞESİ

Kayserili uyanık girişimciden önemli çalışma
MÜJDE! BELFITIKÇILARIN TELEFONLARI ARTIK REHBERDE
Şehirlerarası yol kenarlarında 'belfıtığı 0 5.. …….' şeklinde reklamlarını gördüğümüz 'belfıtıkçılar'ın iletişim bilgileri bir rehberde toplandı. Kayserili uyanık girişimci Ali Kalınbel, Türkiye'nin tamamını dolaşarak yol kenarlarında, duvarlarda, taşlarda, şehir merkezlerinde korsan şekilde yazılan bu numaraları takip edip tüm belfıtıkçılara ulaştı. Onları ikna ederek cüzi bir reklam ücreti karşılığında toplam 10 bin belfıtıkçının adres ve telefonlarını 'Adamı fıtık etme/Belfıtıkçılar Rehberi' isimli bir rehberde toplayan Kalınbel şimdiden binlerce sipariş aldı.

Telefon operatörleri peşlerinde
Öte yandan Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone firmaları belfıtıkçıların peşlerine düşerek onları kendi operatörlerine çekmek için yakın markaja aldılar. 'Adamı fıtık etme, gel hemen bize' kampanyası başlatan Turkcell'e karşılık Türk Telekom 'Hastalarınızla doya doya konuşun', Vodafone ise 'belfıtığı ağrılarınızı Vodafone'la hafifletin' sloganlarıyla bu cazip kitleye yöneldi.

Fıtıkder kuruluyor
Bu gelişmeler üzerine Fıtıkçı Fethi'nin Belen'deki evinde toplanan bazı belfıtıkçılar birleşip bir dernek kurma kararı aldılar. Buna göre derneğin adı Fıtıkder olurken, kurucu başkanlığa ise Sıddık Başfıtık seçildi.

TÜYOCUMUZ DİYOR Kİ!

Bünyanlı bürokratlardan samimi pozlar
Bürokratların siyasetle ilişkilerini mesafeli götürmeleri tavsiye edilir. Ama son dönemde sanki bu iş iyice zıvanadan çıktı. Tıpkı AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in yanında çok samimi poz veren Bünyan bürokratları gibi…



Abilik
KEPSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Kocasinan eski Belediye Başkanı Bekir Yıldız adına Kocasinan'da yaptırılan bulvar iki yakayı birleştirecekmiş. Kayseri'nin 'Bekir abi'si yine birleştiriciliğini gösterdi desenize…

GÜNÜN ÇİZGİSİ ​

Turgut Yılmaz
GÜNÜN KARESİ​

Bakmadan Geçme