KÖŞE BAŞI

Rıfat Yörük ve Bünyamin Gültekin'in hazırladığı "Köşe başı" bu hafta da meselelere farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor.

DİL YAREMİZ

Sayin yulcu!

Bu fotoğrafı 2009 yılında Hatay Cilvegözü sınır kapısı Suriye tarafında çekmiştim. Suriye yetkililerinin özensiz tavırlarını yansıtan rezil bir Türkçe'yle yazılmış bu uyarı levhası hala duruyor mu bilmiyorum.

ZURNA İsabet
Kayserispor'dan istifa eden Sergen, kumarhaneleri ve gece hayatıyla ünlü KKTC'de tanınmamış bir futbol takımını çalıştıracakmış. Sergen şimdi tam yerini buldu desenize…
Asparagas Servisi


HALK TV 'ÜMMET TV' OLUYOR

'Halk TV' yönetimi şok bir kararla televizyonun adını 'Ümmet TV' olarak değiştirdi. Yeni dönemde Cübbeli Ahmet hoca ile Eliaçık İhsan hoca'nın da her hafta canlı yayında tartışacakları öğrenildi.
CHP'ye yakınlığıyla tanınan ulusalcı-sol çizgideki Halk TV'nin ayarları 16 Nisan Halk Oylaması öncesinde bozuldu. 'Hayır' çıkması için büyük kampanyalar yürüten, küskün İslamcıları, başörtülüleri teker teker ekrana çıkartan, Saadet Partisi genel kongresini canlı yayınlayan Halk TV'nin yöneticileri, bu sayede izlenme oranları ve reklam gelirleri artınca televizyonun adını ve yayın politikasını değiştirme kararı aldı.
Dün olağanüstü toplanan televizyon yöneticileri daha geniş kesimlere ulaşarak ratingi daha da artırmak ve dindar sanayicilerin reklamlarını daha rahat alabilmek için Halk TV'nin adının Ümmet TV olarak değiştirilmesini kararlaştırdı. Karar oy çokluğuyla alındı. Araştırma-Karıştırma Servisimizin aldığı bilgilere göre muhalif yöneticiler de 'Öz Halk TV' adıyla yeni bir televizyonu yayına geçirme kararı aldılar.




'Suç makinası' o isim değil

Aile ve Sosyal Politikalar Kayseri İl Müdürlüğü'nde M. Ö. isimli şahsın basit yaralama, taciz ve istismar dahil çeşitli suçlardan 52 soruşturma dosyası bulunmasına rağmen görevine devam ettiğini yazmıştık. Haberimizin ardından Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde çalışan Sosyal Hizmetler Uzmanı Mustafa Özçelebi arkadaşlarının arayıp bu şahsın kendisi olup olmadığını sorduklarını anlattı. Gazetemizi ziyaretinde bu durumu bize üzüntüyle aktaran Özçelebi'nin, haberde bahsedilen şahıs olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Günün çizgisi Turgut Yılmaz

Bakmadan Geçme