Kocasinan'da üç mahalle birleştiriliyor

Kayseri ilçe belediye meclisleri Eylül ayı olağan toplantısını yaptı. İl sınırlarındaki 16 ilçe belediyesi gündemlerine aldığı maddeleri meclis üyeleri ile görüşerek karara bağladı. Kocasinan Belediye Meclisi nüfusu az olan üç mahalleyi birleştirme kararı aldı.

Her ayın ilk pazartesi günü toplanan 16 ilçe belediyesi Eylül ayının meclis toplantısını yaptılar. Merkez ilçelerden Kocasinan ve Melikgazi Belediyeleri gündeme aldıkları maddeleri meclis üyeleri ile görüştü. Kocasinan Belediyesi gündeminde bulunan 11 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Meclis gündeminin 4. Maddesi gereği ilçe sınırlarında bulunan park ve bahçelere şehitlerin adı verilmesi kararı alındı.
Üç mahalle birleşiyor
Meclis ayrıca 6. Gündem maddesinde yer alan Kayabaşı Mahallesi, Erkilet Dere Mahallesi ve Gevhernesibe Mahallesini nüfuslarının küçük olması gerekçesiyle birleştirme veya başka mahallelere bağlama kararı verdi. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ilçe sınırları içinde başak nüfusu az olan mahalleleri tespit ederek birleştirme veya başka mahalle sınırlarına katacaklarını söyledi.
Ahmet Bolat

Bakmadan Geçme